Sucul de aronia — remediul natural care scade colesterolul și trigliceridele mărite

sucul de aronia

Știai că trigliceridele și colesterolul sunt mărite cu 20% după mesele bogate de sărbători? De asta este esențial să le aducem la valori normale și să avem grijă din nou de sănătatea noastră la început de an. Dacă vrei să scazi colesterolul și trigliceridele în mod natural, sucul de aronia e aici să te ajute.

Citește în continuare și vei afla:

 • Beneficiile sucului de aronia împotriva colesterolului rău
 • Ce rol are în reglarea nivelului trigliceridelor
 • Cum poate preveni bolile cauzate de colesterolul mărit
 • Beneficiile sale pentru întregul sistem cardiovascular

Hai să începem! 😃

Sărbătorile de iarnă cresc colesterolul rău și ne pun sănătatea în pericol

Adevărul e că puține persoane pot rezista tentațiilor de sărbători.

Mese copioase. Bucate alese. Pomana porcului. Toate sunt bogate în grăsimi și ne aduc mii de calorii în plus, care ne afectează sănătatea. Dacă adăugăm dulciurile, prăjiturile și alcoolul în ecuație, situația devine din ce în ce mai gravă.

Drept urmare, studiile arată că avem colesterolul și trigliceridele mărite cu 20% la început de ianuarie, în urma acestui răsfăț de sărbători.

Deși nu ne putem întoarce în trecut și lua măsuri, e important să știm că există soluții și acum — câteva săptămâni mai târziu.

E ușor să consumăm alimente care ne cresc nivelul colesterolului și al trigliceridelor. Însă este la fel de simplu să avem puțină grijă la alimentație, astfel încât să le echilibrăm atunci când este cazul.

Sucul de aronia ne sare în ajutor exact la momentul potrivit și ne ajută să ajungem la un echilibru sănătos. În continuare, vei vedea exact cum face asta.

Sucul de aronia scade considerabil colesterolul rău — LDL

Există fructe care au un impact major în reducerea colesterolului rău, iar fructele de aronia sunt cel mai bun exemplu.

Acestea conțin o cantitate impresionantă de antocianine — antioxidanți puternici care au numeroase beneficii pentru colesterol și sănătatea întregului sistem cardiovascular.

Conform unui studiu realizat pe fumători, fructele de aronia au scăzut cu succes nivelul colesterolului rău, reușind să-l aducă în valori normale.

Participanții la studiu au obținut aceste rezultate după o cură cu suc de aronia timp de 3 luni de zile, fiind atent monitorizați de doctorii și de oamenii de știință.

Concluzia lor? Cu ajutorul unei cure de suc, putem reduce colesterolul rău în mod complet natural.

Un fruct minune care combate și trigliceridele mărite

Antioxidanții din aronia contribuie semnificativ și la reglarea metabolismului aflat în strânsă legătură cu trigliceridele.

Un alt studiu, realizat de data aceasta pe pacienți cu sindrom metabolic, a demonstrat că sucul de aronia scade:

 • Nivelul trigliceridelor
 • Nivelul colesterolului rău (LDL)
 • Și nivelul colesterolului total

Pentru a obține aceste rezultate, pacienții au consumat 100 mg de extract de aronia, de 3 ori pe zi, timp de 2 luni.

Sucul de aronia previne bolile cauzate de colesterolul mărit

Dacă este ignorat, colesterolul mărit poate rezulta în multe boli grave și complicații neplăcute.

Vorbim despre:

 • Ateroscleroză — acumularea pe artere a depozitelor bogate în colesterol, care cauzează îngustarea sau chiar blocarea arterelor. Drept urmare, circulația sângelui către organele vitale, precum inima și creierul se încetinește sau chiar se oprește.
 • Infarctul miocardic.
 • Sau chiar accidentul vascular cerebral.

Conform studiilor, un consum regulat de suc de aronia contribuie la prevenția acestor afecțiuni și scade riscul apariției lor.

Aceste beneficii se datorează dozei sale bogate de vitamine, minerale și antioxidanți, care au grijă atât de corp, cât și de minte.

Prin urmare, pe lângă scăderea colesterolului rău și trigliceridelor mărite, aronia previne și complicațiile grave care pot apărea dacă nu reușim să menținem un echilibru în mod regulat.

Te-ai convins deja de beneficiile Sucului de Aronia? Atunci comandă o cutie la 3 litri cu doar 99 lei și scade nivelul colesterolului și trigliceridelor mărite în mod complet natural!

Apasă pe poza de mai jos și plasează comanda acum:

Sucul de aronia 1

Sucul de Aronia de la Aronia Charlottenburg

Sănătate la pahar în fiecare zi. De asta ai parte atunci când bei sucul nostru din fructe de aronia — un suc 100% natural, ecologic și vegan, fără aditivi, conservanți, zahăr, apă sau coloranți.

Este un suc obținut prin presare la rece, care vine într-o cutie de 3 litri, dotată cu tehnologia Bag in Box. Datorită ei, sucul nu intră în contact cu aerul și își păstrează toate proprietățile de vindecare.

Astfel, obținem un suc medicinal produs chiar la noi în țară, care are beneficii dovedite împotriva a peste 100 de afecțiuni. Cele pentru colesterol, inimă și trigliceride sunt doar o parte dintre ele.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, îți recomandăm să bei 100ml de suc în fiecare zi, după micul dejun sau prânz (seara poate deranja somnul).
În acest ritm, o cutie de 3 litri va avea grijă de sănătatea ta timp de o lună întreagă.

Mii de clienți au descoperit beneficiile sucului de aronia împotriva colesterolului rău

Ajuns în casele a peste 100.000 de români, sucul de aronia este nelipsit din dieta multor familii.

Uite ce spun clienții noștri care i-au observat beneficiile pentru reglarea colesterolului și protejarea inimii:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Sunt foarte mulțumită. Acest suc natural îmi ține colesterolul sub control și nu mai am stări de greață și de oboseală.” — Cristiana

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Consum de un an de zile suc de aronia. Este energizant, crește imunitatea, scade glicemia și scade colesterolul. Altă viață când consumi acest produs.” — Elena

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“E foarte bun pentru colesterol, pe verificate.” — Doina

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Delicios și cu multe proprietăți terapeutice, în special pentru persoanele cu afecțiuni cardiace, diabet, hepatice și colesterol mărit.” — Alexandrescu

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Sunt mulțumită de produs. Scade tensiunea, glicemia și ajută la imunitate.” — Eva

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Împreună cu un tratament medicamentos prescris pentru tensiune, colesterol și glicemie, pot spune că se văd îmbunătățiri după doar 2 săptămâni de utilizare.” — Adrian

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Sucul de aronia este foarte bun! Pentru bunica mea, s-a dovedit reglator al tensiunii, iar asta ne-a bucurat nespus întrucât am găsit o variantă naturală de a o ajuta.” — Antoaneta

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Un produs foarte bun, îl recomand. Mă simt foarte bine de când îl consum. Acum 3 luni mi l-a recomandat medicul Cardiolog și de atunci îl folosesc încontinuu.” — Tatiana

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Am o săptămână de când am început să beau suc de Aronia. Mi l-a recomandat o prietenă ca fiind foarte bun “medicament natural” pentru ficat, hipertensiune și pentru scăderea colesterolului.” — Camelia

Vrei să te bucuri la rândul tău de aceleași beneficii? Atunci comandă un Suc de Aronia la 3 litri cu doar 99 lei și include-l în dieta ta zilnică.

Apasă pe poza de mai jos și plasează comanda acum:

Sucul de aronia 2

Scade colesterolul și trigliceridele mărite după mesele bogate de sărbători!

După o lună în care ne-am răsfățat și satisfăcut toate poftele, acum e timpul să avem din nou grijă de sănătatea noastră.

Dacă vrei să reduci cu succes nivelul colesterolului și trigliceridelor la început de an și să pornești cu dreptul în 2023, sucul de aronia e aici să te ajute.

După cum ai văzut, cu doar 100 ml în fiecare zi, acest suc minune:

 • Scade considerabil colesterolul rău
 • Combate trigliceridele mărite
 • Previne bolile cauzate de colesterolul mărit
 • Protejează inima și întregul sistem cardiovascular

Toate aceste beneficii au fost dovedite în mai multe studii medicale, fiind datorate antioxidanților puternici din aronia.

Include sucul în dieta ta zilnică și vei avea parte la rândul tău de puterea lor de vindecare.

Apasă pe poza de mai jos și comandă un Suc de Aronia la 3 litri chiar acum cu doar 99 lei:

suc din fructe de aronia

Blog

Ultimele articole

Blog

Disbioza intestinală, o dereglare a microbiomului natural: preia controlul sistemului tău digestiv cu aceste soluții naturiste eficiente și prietenoase cu organismul!

Disbioza intestinală reprezintă o afecțiune tot mai întâlnită la nivel global, afectând milioane de oameni în fiecare an. ...
Blog

Radicali liberi – să cunoaștem acești compuși chimici care pot influența buna funcționare a organismului!

Radicalii liberi au fost asociați în literatura de specialitate cu apariția mai multor boli și a procesului de îmbătrânire....
Blog

Parodontita: ce înseamnă, cum ne afectează și cum o putem preveni sau trata?

Parodontita este o afecțiune dentară comună și serioasă, care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Este cunoscut...
Blog

Degenerescența maculară: ce este, cum se manifestă și care sunt opțiunile de tratament?

Văzul este un simț esențial pentru o viață normală și ușoară, de care să ne putem bucura din plin. Din păcate, diverse ...
Suc Aronia 3L ECO (RO-ECO-029)

Suc Aronia 3L ECO (RO-ECO-029)

99 lei89,10 lei
Adaugă în coș