fbpx

Pentru comenzile a căror destinație este în afara României, livrarea este gratuită dacă valoarea comenzii atinge sau depășește 180 Euro. Pentru comenzile cu valoarea mai mică decât pragul specific acelei țări, calculul transportului se face automat pe site în funcție de destinație și de greutatea coletului, iar plata se efectuează în avans prin card. Livrarea se efectuează prin DHL sau FedEx, la adresa de livrare menționată în contul dvs. de pe site, sau la o adresă distinctă, indicată în procesul de finalizare a comenzii.
Costurile de livrare vor fi indicate expres în timpul procesului de finalizare a comenzii.

Atenție!
Pragul de gratuitate diferă de la o țară la alta, vă rugăm verificați tabelul de mai jos.

 

Procesarea comenzilor

Termenul de procesare a comenzilor – care nu include și timpul de livrare efectivă – este de 2-4 zile lucrătoare. Termenul începe de la data când comanda a fost confirmată prin email, cu condiția ca plata să fie deja confirmată.

Aronia Charlottenburg intenționează întotdeauna să efectueze livrarea în intervalul comunicat. Cu toate acestea, trebuie să aducem la cunoştinţă că livrarea poate uneori întârzia din cauza unor evenimente în afara controlului nostru (sărbători legale, condiții meteo nefavorabile, probleme tehnice ale terților, zona de livrare etc.), dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmării comenzii. Comenzile pot fi anulate când termenul de livrare depăşeşte 30 de zile.

O notificare prin email este trimisă atunci când coletul a fost predat firmei de curierat. Livrările se efectuează de luni până vineri.

 

Riscuri transport

Coletul trebuie deschis și verificat de cumpărător sau de persoana desemnată de cumpărător să îl recepționeze la sosire, în prezența curierului. După semnarea documentelor de transport, toate riscurile legate de produse – inclusiv pierderea sau deteriorarea lor – devin responsabilitatea cumpărătorului sau a persoanei terțe care a intrat în posesia bunurilor.

0
    0
    Cos
    Coșul dvs. este golReveniți la magazin
      Calculate Shipping