Aronia Charlottenburg

Aronia - doar beneficii pentru sănătatea ta

Aronia este un produs relativ nou pe piața din România.

Vorbim de un arbust cu fructe, pline de vitamine,
minerale și alți nutrienți, care ajută organismul să ajungă
la cele mai înalte standarde de sănătate.

Beneficii

Sucul de aronia se obține prin presare la rece și este 100% vegan. Nu conține nimic dăunător, nu are conservanți, coloranți sau alte ingrediente care pot influența în mod negativ sănătatea!
Vitaminele și mineralele, care se regăsesc în compoziția sucului de aronia și care ajută sistemul imunitar sunt:

VITAMINE A, C, E, B, K, P, Q
MINERALE ZincCalciuFierPotasiuMagneziuMangan

De asemenea, sucul de aronia conține antocianine și proantocianine, care sunt antioxidanți foarte puternici. Aceștia au o valoare de 15 ori mai mare, decât cei din merișoare sau afine.

Alte beneficii pentru sănătate sunt cele legate de faptul că aronia este eficientă pentru prelucrarea și îndepărtarea zahărului în exces din corp. De aceea, este recomandată și diabeticilor. Zahărul este identificat în aproape toate alimentele pe care le consumăm zilnic, fiind prezent, de exemplu, în multe sosuri, conserve sau cutii de mâncare, borcane cu murături. Tocmai de aceea, este foarte important să alegem să consumăm alimente, precum aronia, care reduc acest exces din organism.

Plantația

Plantația de aronia este ușor de întreținut. Arbustul – care face parte din familia Rosaceea și este rudă cu trandafirul, mărul, căpșunul sau cireșul – are nevoie de sol umed și se descurcă bine chiar și la o altitudine de 1.200 de metri, de exemplu. La trei ani de la plantare, aronia rodește, iar fructele pot fi folosite pentru consum!

Sucul de aronia – cât costă și cum îl consumăm

Cea mai cunoscută variantă de consum a fructelor de aronia este sub formă de suc. În acest mod, își păstrează proprietățile benefice pentru organism, iar gustul astringent este diminuat.
Pentru a calcula prețul sucului de aronia, trebuie luat în calcul și efectul său benefic, pentru o lună de consum, dar și pentru fiecare zi. Se va împărți astfel, cantitatea vândută, la numărul de zile în care este consumat și va rezulta un preț fix per zi.

 

Aronia: Preț

Costul pentru trei litri de suc de aronia este de 100 de lei, iar cantitatea zilnică recomandată este de 100 ml. Cei trei litri sunt suficienți pentru 30 de zile, rezultând un cost de 3,33 lei/ zi, pentru o persoană. Dacă în casă sunt mai mulți membri, atunci trebuie cumpărată câte o cutie de trei litri de suc, pentru fiecare în parte, o dată pe lună. Așadar, aronia – preț de necontestat!

Sucul de aronia poate să ridice calitatea vieții, iar bolile pot fi îndepărtate sau ținute sub control, datorită faptului că această minune a naturii are capacitatea să întărească sistemul imunitar. Studiile efectuate de specialiști din toată lumea au arătat că aronia este un aliment plin de nutrienți și antioxidanți puternici.

Astfel, cu doar 3,33 lei/ zi fiecare membru al familiei poate fi mai puternic!
Sănătatea este neprețuită!

VOLUME DISCOUNT
Suc Aronia 3L ECO

Suc Aronia 3L ECO (RO-ECO-029)

99 lei89,10 lei
Adaugă în coș