IDENTIFICAREA COMERCIANTULUI
SC ARONIA CHARLOTTENBURG SRL este o companie din Romania, avand sediul in Charlottenburg, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/940/2015, cod fiscal 34419977, telefon +40 728 976 663, email contact@aronia-charlottenburg.ro

Site – prin Site se va intelege domeniul www.ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:
ARONIA CHARLOTTENBURG SRL
Charlottenburg, Nr.2, Com. Bogda,
Jud. Timis, Romania
Cod Fiscal RO34419977
Reg.Com. J35/940/2015
Capital social: 200 Lei

Tel: +40 728 976 663
Email: contact@aronia-charlottenburg.ro

DEFINITII
Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

 • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis, de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIEactiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO.

SERVICIU – serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice.

MEMBRU – Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare.

CLIENT – Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS si whatsapp), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

METODE DE PLATA
Cumpărăturile efectuate în magazinul online pot fi achitate online, prin card sau ramburs (pentru comenzile livrate la domiciliul dumneavoastră). Plăţile online sunt procesate întotdeauna prin MobilPay. Livrarea comenzii se face dupa confirmarea incasarii platii efectuate. Pentru operativitate, astfel incat produsul sa ajunga cat mai repede la dvs, vă rugăm să ne transmiteti un mesaj de informare (prin e-mail, sms si whatsapp) cu privire la efectuare platii.
Pentru platile prin transfer bancar, dupa finalizarea comenzii in care ati optat pentru acest tip de plata, veti primi o factura proforma care cuprinde toate informațiile necesare ce trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății. Pentru operativitate astfel incat produsul sa ajunga cat mai repede la dvs, vă rugăm să ne trimiteți o copie a ordinului de plată.
Plata ramburs se efectuează la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către cel care a efectuat livrarea.

MODALITATEA DE LIVRARE
Va punem la dispozitie urmatoarele metode de livrare: URGENT CARGUS (in toata tara), livrare directa (numai in Timisoara).
Termenul de livrare este de obicei in 2 – 3 zile lucratoare, sau in cel mult 10 de zile calendaristice de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 170 lei se percepe o taxa de transport de 19.99 lei.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 170 lei.

Dacă produsele sunt livrate la adresa dumneavoastră, curierii vor încerca să le livreze de două ori. După două încercări de livrare nereuşite comanda va fi returnata în depozitul nostru. Dupa efectuarea comenzii, veti primi confirmarea printr-un sms, e-mail si whatsapp.

TERMENI DE LIVRARE
SOCIETATEA va livra produsele la domiciliul CLIENTULUI sau la adresa specificata de acesta, in cadrul termenelor mentionate pe site pentru produsele comandate, la data generarii COMENZII, de obicei in 2 zile lucratoare, sau in cel mult 14 de zile calendaristice de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

POLITICA DE RETURNARE
Potrivit legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Asadar, consumatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielilor directe de returnare.

Atragem atentia ca, in cazul in care produsele a caror returnare se solicita, prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete sau produsele au sigiliile deteriorate, respectiv s-a inceput utilizarea lor – nu mai acceptam returul.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 de zile de la retur.

DREPTURI DE MARCA
Numele Aronia Charlottenburg si Aronia Charlottenburg sunt marci inregistrate de catre Aronia Charlottenburg SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului.

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO si/sau al angajatului ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: admin@ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO

CONTACT
ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS si whatsapp).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, whatsapp, etc).

EMAIL MARKETING SI ALERTE
In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter, SMS si whatsapp, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau mesaje din partea ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Informaţii generale colectate de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO
ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO va colecta informaţii sau date care permit identificarea persoanelor fizice si juridice (nume, adresă, număr de telefon, adresa de poştă electronică, date de identificare fiscale). Acestea sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a vă livra produsele comandate. Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăti, serviciile de e-mail marketing. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin email la contact@aronia-charlottenburg.ro sau la numărul de telefon: 40728976663

1. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web operate de ARONIA CHARLOTTENBURG SRL. (denumita in continuare ARONIA CHARLOTTENBURG).

2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Aronia Charlottenburg pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge “cookies” de pe hard-drive, de a bloca primirea de “cookies” sau de a primi un mesaj în momentul în care un “cookie” este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.

4. Ce Cookie-uri se folosesc?
Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Conectoo, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO sunt companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS, DHL serviciile de email marketing: Mailchimp, procesatorii de plăți online (mobilPay).

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor.
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics ? cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Tipuri de cookie

Cookie-uri Necesare
Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.

Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies setate de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO:

 • Consimtamant afisare cookies – Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
 • Login cont – Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
 • Cosul de cumparaturi – Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Ascundere mesaje – Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-uri Preferinte
Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Exemple cookies setate de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO:

 • Ordonare produse – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
 • Afisare listing – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
 • Numar produse per pagina – Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina

Cookie-uri Statistici
Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookies setate de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO:

 • Referral (ref) – Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
 • Analytics – Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
 • Experimente – Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului
 • Afiliere – Se foloseste pentru stocarea afiliatului prin intermediul caruia utilizatorul a ajuns pe website si a finalizat comanda

Cookie-uri Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Exemple cookies setate de ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO:

Solutionarea online a litigiilor: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO