fbpx
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

My Cart
0,00 lei

Sucul de aronia reduce anxietatea si simptomele depresiei

Sucul de aronia reduce anxietatea si simptomele depresiei

Aronia, noul super-fruct, care se alatura lui acai si goji, are cea mai mare concentratie de polifenoli dintre toate fructele. Polifenolii sunt recunoscuti pentru proprietatile antioxidante, protejand impotriva stresului, precum si a bolilor, deoarece au efect de sustinere a sistemului imunitar.

Noi studii arata ca polifenolii din fructele de aronia reduc anxietatea si amelioreaza simptomele depresiei.

Tratamentele naturiste impotriva depresiei si anxietatii devin tot mai populare, pe masura ce studiile arata efectul antioxidantilor asupra patientilor care sufera de aceste afectiuni.

Cercetari efectuate in laborator au aratat ca sucul de aronia are efecte pozitive asupra dispozitiei, dupa doua saptamani de utilizare. Cobaii pe care a fost testat sucul de aronia au avut performante crescute la diverse teste de orientare si anduranta, comparativ cu animalele care au baut doar apa. Alte studii efectuate asupra cobailor privati de interactiune sociala au aratat ca sucul de aronia poate combate anxietatea datorata singuratatii. De asemenea, in cadrul aceluiasi studiu, sucul de aronia a fost comparat cu Diazepamul, cele doua substante avand efecte similare.

Aceste rezultate demonstreaza eficienta sucului de aronia atunci cand este consumat minim timp de o luna. Continutul mare de antioxidanti sustine sanatatea mentala si emotionala, precum si rezistenta fizica. Ca si merisoarele, fructele de aronia au un gust usor amar, atunci cand sunt consumate ca atare. Cea mai populara forma de consum este sucul de aronia, insa micile fructe isi pastreaza proprietatile si atunci cand sunt prelucrate termic.

Scrie un comentariu