Sucul de aronia a fost cercetat recent pentru proprietățile sale împotriva Coronavirus

sucul de aronia

Cercetătorii din Germania au făcut primul studiu din lume despre impactul sucului de aronia împotriva virusului COVID-19. Iar rezultatele sunt mai mult decât promițătoare! Conform oamenilor de știință, sucul de aronia omoară rapid virusurile de tip Coronavirus și virusurile Gripale, fiind ideal pentru prevenirea lor.

În cele ce urmează analizăm descoperirile doctorilor din Germania și îți prezentăm un nou mod de a consuma acest suc minune.

“Sucul de aronia distruge rapid virusul COVID-19 și virusul Gripal”

Asta este concluzia cercetătorilor germani de la Institutul de Virusologie Moleculară din cadrul Universității Ulm.

Aceștia au făcut teste în vitro — în laborator, nu pe oameni — care au arătat că sucul natural din fructe de Aronia Melanocarpa are efecte antivirale.

Concret, testele lor au dovedit cu succes 2 lucruri importante:

  1. Sucul de aronia este capabil să omoare rapid virusurile de tip corona și virusul gripal;
  2. Sucul are un rol activ în prevenirea infectării cu aceste virusuri.

În același studiu au fost testate și efectele ceaiului verde și sucului de rodie împotriva acestor viruși, însă sucul natural de aronia a avut de departe cele mai bune rezultate.

Ce spun cercetătorii germani despre această descoperire

În acest studiu se remarcă doctorul, cercetătorul și profesorul universitar Bernhard Uehleke, renumit pentru contribuțiile lui în medicină.

Uehleke este un fan declarat al fructelor de aronia datorită cantității de vitamine, minerale și antioxidanți pe care le au.

Întrebat despre descoperirile sale, Dr. Bernhard Uehleke a răspuns:

„Proprietățile antivirale puternice existente în sucul de aronia
sunt, într-adevăr, foarte promițătoare!”

Încă de la începutul acestei pandemii Dr. Uehleke a început să investigheze capacitatea anumitor plante de a preveni răspândirea virusului COVID-19, iar aronia s-a numărat printre ele.

Vrei să încerci sucul de aronia și să-i descoperi beneficiile minune pe pielea ta?

Atunci intră aici și comandă sucul chiar acum

Doctorii recomandă o nouă modalitate de a consuma sucul

Pentru ca sucul de aronia să fie eficient împotriva Coronavirusului, Dr. Bernhard Uehleke ne recomandă să-l consumăm într-un mod diferit.

Există și un motiv pentru această schimbare, și anume: de multe ori infecția cu acest virus se întâmplă pentru că ducem mâna infectată la gură.

Drept rezultat, virusul pătrunde în cavitatea bucală și “se prinde” în diferite locuri din interiorul gurii, ca mai apoi să se răspândească în organism.

Din acest motiv, Dr. Uehleke ne recomandă să consumăm sucul de aronia în felul următor:

„Sucul trebuie să fie bine clătit în cadrul întregii cavități bucale. Totodată, trebuie să facem gargară cu el cât mai mult posibil. Mai apoi, trebuie să bem sucul în înghițituri mici. Gargara, clătirea și înghițirea vor acoperi eventualele locuri în care s-a prins virusul și le vor proteja pentru o perioadă de timp.”

Cât timp suntem protejați dacă bem sucul de aronia în acest fel?

Cercetătorii nu sunt 100% siguri, însă Dr. Uehleke estimează că efectul antiviral durează între 1-2 ore.

Poți împărți doza zilnică recomandată de suc în 2-3 doze mai mici

Pentru a beneficia la maximum de această protecție, doctorul ne recomandă gargara, clătirea și înghițirea sucului de aronia de mai multe ori pe zi.

Ținând cont că doza zilnică recomandată de suc de aronia este 100ml pe zi, putem împărți această cifră la 3 sau la 4 pentru a repeta procesul atunci când suntem expuși la virus în viața de zi cu zi:

  • După ce mergem la cumpărături;
  • După ce folosim un mijloc de transport în comun;
  • Când ne întoarcem de la locul de muncă etc.

Uehleke recomandă clătirea gurii și gargară cu 20 de mililitri de suc de aronia timp de un minut imediat după ce te-ai trezit dimineața și înainte de culcare.

La un calcul simplu (20ml x 5 = 100ml) asta ar însemna să bem aronia de 5 ori pe zi.

În cazul în care timpul nu îți permite să bei sucul atât de frecvent, ține cont că îl poți împărți și în alte doze, precum:

  • Consum de 2 ori pe zi: 50ml x 2 = 100ml
  • Consum de 3 ori pe zi: 33ml x 3 = 99ml
  • Consum de 4 ori pe zi: 25ml x 4 = 100ml

Să nu uităm, de altfel, că putem aplica procedura de gargară și clătire chiar și o dată, cu cei 100ml pe care îi bem înghițitură cu înghițitură. 🙂

Foarte important: Dr. Uehleke amintește să nu uităm să înghițim sucul astfel încât să acoperi și zonele adânci din gât care nu intră în contact cu sucul atunci când facem gargară.

Chiar și când virusul a ajuns deja în gât și a mers spre stomac, există șanse ca sucul de aronia să atace virușii înghițiți împreună cu saliva.

Ești pregătit să încerci sucul de aronia, cu toate beneficiile sale?

Intră aici și comandă sucul chiar acum

Primul studiu din lume care a analizat beneficiile sucului de aronia împotriva COVID-19

Deși foarte promițător, îți reamintim că acesta este primul studiu din lume care a analizat efectul benefic al sucului de aronia împotriva Coronavirusului.

Drept urmare:

Avem nevoie și de studii suplimentare pentru a ajunge la o certitudine și la un consens din partea doctorilor de pretutindeni;
Trebuie să respectăm în continuare toată măsurile de prevenție impuse de Guvern, acestea având adesea o importanță vitală.

Chiar și Dr. Bernhard Uehleke încurajează virusologii din lumea întreagă să confirme acest studiu și să facă altele la rândul lor.

În orice caz, până acum concluzia e promițătoare: consumul de suc de aronia are efecte benefice împotriva coronavirusului și merită inclus în dieta ta pentru extra șanse de protecție.

Astfel, avem un mesaj de final pentru tine.

Comandă sucul de aronia și ai grijă de sănătatea ta!

Este un suc bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, care are grijă atât de sănătatea corpului, cât și de cea mentală.

După cum ai văzut, este recomandat de doctorii din lumea întreagă și are efecte dovedite chiar și împotriva virusului COVID-19 și a virusului Gripal.

Când numărul de infectări zilnice este la ordinul miilor, orice măsură de protecție extra poate avea un rol semnificativ, care ne protejează împotriva acestui virus periculos.

Comandă sucul de aronia chiar acum și să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție!

Intră aici și comandă sucul de aronia

O singură cutie de 3l îți va ajunge o lună întreagă și te va proteja în aceste vremuri incerte.

Totodată, dacă vrei să afli mai multe detalii despre acest studiu, te invităm să intri aici și să citești studiul original din Germania:

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.10.30.360545v1

Blog

Ultimele articole

Blog

Tromboza: definiţie, simptome, cauze, şi gestionarea acesteia în mod natural

Tromboza este o afecțiune ce ţine de sistemul cardiovascular, caracterizată prin formarea de cheaguri de sânge în interiorul ...
Blog

Diaree – cum o recunoaştem şi ce remedii sunt potrivite pentru ameliorarea acestei afecţiuni?

Diareea este o afecțiune a sistemului digestiv care se caracterizează prin scaune moi și frecvente. Acestea sunt adesea însoț...
Blog

Guta – diagnosticare, prevenire și remedii naturiste

Guta, cunoscută și sub denumirea de „boala regilor” sau „boala băutorilor de vin”, este o afecțiune inflamatorie croni...
Blog

Ovare polichistice – impactul asupra sănătății femeilor și metode eficiente de gestionare

Sindromul ovarelor polichistice reprezintă o afecțiune comună a sistemului endocrin care afectează aproximativ una din 15 feme...