Sucul de aronia luptă cu succes împotriva cancerului

sucul de aronia

După multe teste și cercetări, doctorii și oameni de știință au ajuns la concluzia că sucul de aronia este benefic împotriva cancerului. Aronia conține de 15 ori mai mulți antioxidanți decât orice alt fruct din lume, fapt pentru care reduce riscul de apariție a cancerului și contribuie la succesul tratamentelor precum chimioterapia.

În continuare analizăm beneficiile sucului de aronia împotriva cancerului pancreatic, cerebral, la ficat, de colon și la sân.

Benefic împotriva cancerului pancreatic

Oamenii de știință au făcut un studiu pentru a descoperi ce impact are sucul de aronia împotriva celulelor de cancer pancreatic — un cancer cu o rată ridicată a mortalității.

Pentru asta, au făcut 3 teste:

  1. Au tratat celulele canceroase doar prin chimioterapie
  2. Au tratat celulele doar cu suc de aronia
  3. Și au folosit un tratament combinat, apelând atât la chimioterapie, cât și la suc.

Astfel, au descoperit că al 3-lea tratament, cel în care s-a folosit chimioterapie combinată cu sucul de aronia, a fost mult mai eficient în reducerea răspândirii cancerului decât doar tratamentul simplu.

Totodată, au văzut că sucul din fructe de aronia încetinește creșterea celulelor canceroase și provoacă apoptoză — un termen medical care înseamnă moartea celulelor.

Cu alte cuvinte cuvinte, sucul natural de aronia a contribuit și la împiedicarea răspândirii cancerului și la distrugerea celulelor canceroase.

Benefic împotriva cancerului cerebral

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Middlesex din Londra a demonstrat beneficiile sucului de aronia și împotriva cancerului cerebral.

De data aceasta cercetătorii au combinat sucul de aronia cu extractul de curcumin – un compus pe care îl găsim în condimentul turmeric.

După mai multe teste, cercetătorii au ajuns la concluzia că această combinație de aronia și curcumin a oprit cu succes răspândirea celulelor maligne. Totodată, a indus din nou și apoptoza — moartea celulelor canceroase.

Drept urmare, rata de creștere a cancerului a scăzut considerabil, iar răspândirea lui în organism a încetat.

Dacă ești convins deja de beneficiile sucului de aronia și vrei să te bucuri de ele, te invităm să-l comanzi chiar acum.

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Benefic împotriva cancerului la ficat

Un alt studiu a analizat beneficiile sucului natural de aronia împotriva cancerului la ficat.

Studiul a fost realizat pe pacienți care suferă de această boală, cărora li s-a administrat 200 ml de suc de aronia în fiecare zi.

Rezultatele au arătat că sucul natural de aronia oprește cu succes creșterea celulelor canceroase și în acest caz.

Aceste efect benefic se datorează cantității mari de antocianine și compuși fenolici existenți în fructele de aronia.

Antocianinele sunt pigmenții naturali responsabili pentru culoarea mov închis a fructelor de aronia. S-a dovedit că acești pigmenți colorați au un efect antioxidant extrem de puternic.

Iar compușii fenolici sunt molecule pe care le găsim și în vinul roșu, având la rândul lor o capacitate antioxidantă care ne protejează organismul.

Benefic împotriva cancerului de colon

Sucul natural din fructe de aronia a fost atent cercetat și în cazul cancerului de colon — al 3-lea cel mai frecvent tip de cancer din România, după cancerul pulmonar și cel mamar.

În acest studiu s-a demonstrat că sucul din fructe de aronia a împiedicat răspândirea celulelor canceroase cu până la 50%.

Același studiu a fost realizat și pentru proprietățile extractelor din fructe de struguri, afine, soc și ridiche. Cu toate acestea, fructele de aronia s-au dovedit a fi cele mai eficiente împotriva cancerului.

Benefic împotriva cancerului la san

Nu în ultimul rând, sucul natural de aronia este eficient și împotriva cancerului la sân, datorită cantității mari de polifenoli pe care-i găsim în suc.

Polifenolii sunt o categorie de chimicale naturale din plante care au un efect antioxidant foarte puternic.

De ce ne interesează acest aspect? Pentru că stresul oxidativ (definit ca dezechilibrul dintre oxidanţi și antioxidanţi în corp) a fost identificat la pacienții cu cancer la sân, iar diminuarea sa împiedică răspândirea cancerului în corp.

Studiul de față a demonstrat că antioxidanții din sucul de aronia au reușit să diminueze stresul oxidativ al pacienților, având astfel un rol protector pentru sănătatea lor.

După cum vezi, acest suc sănătos este un real ajutor în lupta împotriva mai multor tipuri de cancer. Comandă-l chiar acum și ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție!

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Benefic în paralel cu chimioterapia

E foarte important de reținut că sucul de aronia nu înlocuiește tratamentele clasice împotriva cancerului prescrise de doctori și de specialiști.

Acestea trebuie respectate 100%, fiind clasificate la nivel global drept tratamente valide, care funcționează și ajută sănătatea pacienților.

În schimb, sucul vine în completarea acestor tratamente și le crește rata de succes.

Chimioterapia este cel mai bun exemplu în acest sens.

De multe ori, chimioterapia face diferența dintre viață și moarte în cazul unui pacient care suferă de cancer, fapt pentru care este adesea recomandată de doctori în fazele înaintate ale acestei maladii.

Din nefericire, însă, chimioterapia are și efecte adverse dure, care slăbesc organismul pacientului și îl fac hipersensibil.

Aici poate interveni sucul din fructe de aronia, care întărește organismul când trece prin chimioterapie și îl ajută să se refacă mai repede și mai puternic.

Acesta este doar unul dintre numeroasele exemple în care sucul natural de aronia și tratamentele clasice funcționează cel mai bine împreună.

Ce spun clienții noștri despre beneficiile sucului de aronia împotriva cancerului

Avem mai mulți clienți care se luptă cu această boală și au decis să includă sucul natural de aronia în dieta lor. Iată ce ne-au spus 3 dintre ei:

“Soțul meu l-a consumat pe toată durata chimioterapiei. Este minunat pentru vitaminizarea organismului!” – Claudia

“E excelent pentru sănătate și pentru imunitate. După tratamente severe, precum chimioterapia, reface organismul mai bine decat orice medicament.” – Maria

“Sunt o persoană în vârstă de 83 de ani, suferindă de afecțiuni cardiace. După o operație pe cord deschis, cu înlocuire de valvă, m-am trezit cu un cancer la stomac pentru care urmez în prezent un tratament oncologic. Suplimentar am hotărât să aplic și un protocol de tratament naturist și așa am ajuns clientul dumneavoastră. Am început utilizare conform indicațiilor din prospect, sunt mulțumit și am speranța în vindecare. Mă bucur că existați!” – Ioan

Ne bucurăm mereu când citim asemenea mesaje! Fiecare dintre ele ne întărește convingerea că sucul din fructe de aronia este un real ajutor pentru oamenii care luptă împotriva cancerului.

De asta mai avem un singur mesaj pentru tine:

Comandă sucul de aronia chiar acum și ai grijă de sănătatea ta!

Fie că vorbim de cancerul pancreatic, cerebral, la ficat, de colon sau la sân, sucul de aronia s-a dovedit eficient împotriva lor.

Studiile arată că sucul împiedică răspândirea celulelor canceroase în corp și provoacă în unele cazuri chiar și apoptoza — moartea celulelor canceroase.

Ținând cont de aceste date, te invităm să comanzi sucul chiar acum și să-l incluzi rapid în dieta ta. Doza recomandată de suc este 100ml pe zi în condiții normale, iar în cazul pacienților care suferă de cancer poate crește la 200ml pe zi.

Asta înseamnă că o singură cutie de 3 litri îți va ajunge 1 lună întreagă (la 100ml) sau 2 săptămâni (la 200ml).

Totodată, îți recomandăm să bei sucul zilnic timp de minim 3-6 luni, pentru a te bucura de toate beneficiile lui.

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Iar dacă ești alături de persoane dragi care suferă de cancer, te încurajăm să le spui despre sucul de aronia sau să-l comanzi pentru ele.

În România încă nu este suficient de cunoscut, în ciuda numeroaselor sale proprietăți care au grijă de sănătate.

Spune-le de existența lui și îi vei ajuta cu adevărat.

Nu ezita să ne scrii dacă ai întrebări despre suc, iar între timp îți dorim multă sănătate, mult curaj și numai bine! 🙂

Blog

Ultimele articole

Blog

Tromboza venoasă profundă: simptome, cauze și metode de prevenire sau tratament

Tromboza venoasă profundă este o afecțiune a sistemului circulator, considerată a fi gravă din cauza riscurilor pe care le im...
Blog

Colita ulcerativă – boala intestinală inflamatorie care poate fi ținută sub control prin dietă alimentară

Stilul alimentar este cel care definește sănătatea întregului sistem gastro-intestinal. Există însă și situații în care,...
Blog

Demența – ce este, cum o descoperi, cauze, simptome și metode de prevenție

Demența are cauze și simptome diverse, iar de multe ori poate fi greu să ne dăm seama că o persoană apropiată este afectat...
Blog

Epilepsie – definiție, cauze, tipuri, simptome și remedii naturale de gestionare

Cu siguranță ai auzit până acum lucruri despre epilepsie. Aceasta este o tulburare neurologică cronică caracterizată prin a...