Sucul de aronia are proprietăți antialergice, antivirale și antibacteriene

sucul de aronia

Alergii. Microbi. Virusuri. Bacterii. Sucul de aronia s-a dovedit eficient împotriva tuturor. Consumul său regulat are un rol important atât în prevenție, cât și în tratare, având beneficii dovedite științific validate de nenumărate studii medicale.

Citește în continuare și descoperă toate beneficiile sucului de aronia împotriva:

 • Alergiilor de primăvară
 • Gripei, răcelilor, virozelor respiratorii
 • Bacteriilor periculoase

Hai să începem!

Sucul de aronia: proprietăți antialergice

alergii

Primăvara a sosit. Însă a adus cu ea și alergiile caracteristice, gata să ne complice viața și să ne strice plimbările în natură.

De la strănuturi și ochi lăcrimați, până la mâncărimi și nas înfundat — alergiile de primăvară sunt o problemă în sine.

Din fericire, studiile arată că sucul de aronia le poate preveni și chiar trata, diminuând considerabil simptomele lor neplăcute.

În continuare analizăm toate efectele fructelor de aronia împotriva alergiilor.

Antioxidanți puternici care diminuează simptomele provocate de alergii

Știai că aronia are mai mulți antioxidanți decât majoritatea fructelor de pe Pământ?

O parte dintre acești antioxidanți au beneficii dovedite științific împotriva alergiilor de primăvară.

Vorbim despre:

 • Quercetină, care blochează histaminele – acele chimicale din cauza cărora ne curge nasul, avem mâncărimi, strănutăm și lăcrimăm. Odată blocate, simptomele provocate de alergii se diminuează considerabil.
 • Antocianine, care combat alergiile prin reducerea inflamațiilor din corp.
 • Și Proantocianidine, care previn alergiile și opresc anumite descompuneri chimice din organism.

Aceste descoperiri au fost confirmate în zeci de studii medicale care au analizat puterea antioxidanților în prevenirea și tratarea alergiilor.

Pe lângă asta, toți cei 3 antioxidanți se regăsesc în cantități bogate în sucul nostru natural de aronia, care a ajuns deja în casele a peste 100.000 români.

Vitamine care reduc riscul de apariție a reacțiilor alergice

Pe lângă antioxidanți, sucul de aronia conține numeroase vitamine esențiale pentru corpul nostru.

Este vorba despre vitaminele A, B, C, P, K, Q, care întăresc sistemul imunitar, cresc doza zilnică de energie și acționează ca un tonic pentru organism.

Beneficiile vitaminelor, însă, nu se opresc aici.

Numeroase studii le-au confirmat proprietățile de vindecare și în cazul alergiilor de primăvară. Concret:

 • Vitamina C este cunoscută drept un antihistaminic natural – o clasă de medicamente folosite pentru ameliorarea simptomelor provocate de alergii. Această vitamină desfundă nasul și reduce nivelurile crescute de histamină din organism.
 • Vitamina E, care ușurează problemele respiratorii și întărește sistemul imunitar astfel încât să poată lupta împotriva infecțiilor
 • Vitamina P, care ameliorează alergiile și protejează corpul împotriva razelor X. Beneficiile acestea devin chiar mai importante când știm că doza de vitamina P din fructele de aronia este mai mare decât în orice alt fruct.

Împreună, cele 3 vitamine ne protejează de alergii și reduc semnificativ simptomele asociate lor.

Minerale esențiale recomandate în cazul alergiilor

Nu în ultimul rând, în sucul de aronia găsim mai multe minerale care s-au dovedit benefice împotriva reacțiilor alergice.

De la calciu, magneziu și potasiu, până la fier, zinc și mangan, sucul abundă în aceste elemente esențiale pentru un corp sănătos și voios.

Ce rol au mineralele împotriva alergiilor de primăvară? Concret, ajută la relaxarea sistemul nervos și luptă împotriva stresului cauzat de reacțiile alergice.

Totodată, mineralele ajută în tratamentul contra alergiilor, în special în cele cauzate de praf, păr de animale și în cele provocate de alimente și medicamente.

După cum vezi, vitaminele, mineralele și antioxidanții din sucul de aronia combat alergiile și te scapă de toate simptomele lor.

Apasă pe poza de mai jos, comandă o cutie de suc la 3 litri cu doar 99 lei și spune adio alergiilor de primăvară:

Sucul de aronia

Sucul de aronia: proprietăți antivirale

sucul de aronia

Gripă. Răceli. Virusuri respiratorii. 2023 a fost plin de toate, înregistrând cazuri record de gripă și răceli în toată țara.

Din fericire, majoritatea pot fi prevenite cu un stil de viață sănătos și o alimentație corectă, care include vitaminele, mineralele și antioxidanții de care organismul nostru are nevoie.

Sucul de aronia abundă în toate, având multe beneficii pentru sistemul nostru imunitar. Hai să le explorăm pe fiecare în parte.

Vitamine care întăresc imunitatea și contribuie la prevenția & tratarea răcelilor

Sucul de aronia are o cantitate impresionantă de vitamine.

De la Vitamina A, C și E, până la Vitamina P sau Vitamina K, toate sunt esențiale pentru un organism puternic și rezistent.

 • Vitamina C contribuie la tratarea răcelilor, gripei și infecțiilor respiratorii. Totodată, grăbește procesul de însănătoșire și întărește sistemul imunitar.
 • Vitamina A grăbește la rândul ei procesul de vindecare, combate infecțiile respiratorii și asigură buna funcționare a sistemului imunitar.
 • Iar Vitamina E produce celulele care generează anticorpii, așa-numiții apărători ai sistemului imunitar. Anticorpii sunt ca un “paznic” pentru organism, distrugând cu succes bacteriile și virusurile care ne pun sănătatea în pericol.

Ai parte de toate aceste vitamine la fiecare gură din sucul natural de aronia, alături de toate beneficiile lor pentru întărirea imunității.

Alături de ele, sistemul tău imunitar este protejat și de…

Minerale esențiale cu numeroase beneficii pentru imunitate

Vorbim despre Fier, Calciu și Zinc, pe care le găsim în conținutul sucului de aronia.

Aceste 3 minerale completează cu succes vitaminele din suc și vin cu beneficii extra pentru sănătate.

Studiile arată că:

 • Fierul întărește sistemul imunitar și combate anemia feriprivă. În lipsa lui, imunitatea noastră are de suferit, iar organismul slăbește în lupta cu agenții patogeni (virusuri, microbi, paraziți).
 • Calciul, care protejează corpul de infecții și îi sporește capacitatea de vindecare. Este totodată și cel mai abundent mineral din corpul uman
 • Zincul, care ne protejează celulele împotriva stresului oxidativ și, drept urmare, are un rol esențial în întărirea imunității. În lipsa lui, riscul apariției unor infecții virale sau bacteriene crește considerabil.

Cele 3 minerale au multe alte beneficii pentru organism, însă rolul lor în protejarea imunității iese în evidență.

Nu în ultimul rând, în sucul de aronia vei găsi și…

Antioxidanți puternici care previn gripa și răceala

Cercetătorii au demonstrat că aronia poate opri chiar și reproducerea virusului gripal.

Acest efect benefic se datorează faptului că fructele de aronia sunt bogate în acid elagic și miricetină — 2 micronutrienți foarte utili pentru corpul uman.

Amândoi au proprietăți antioxidante, care îndepărtează toxinele din corp şi îl protejează de moleculele periculoase cunoscute ca radicalii liberi.

Drept urmare, sucul aronia ne protejează organismul de virusuri respiratorii și ne scade șansele de infectare.

Te-ai convins deja de beneficiile Sucului de Aronia? Atunci comandă o cutie la 3 litri cu doar 99 lei și asigură-ți o imunitate de fier!

Apasă pe poza de mai jos și plasează comanda acum:

sucul de aronia

Sucul de aronia: proprietăți antibacteriene

bacterii

Chiar dacă există multe asemănări între virusuri și bacterii, este important să le diferențiem.

Ambele sunt organisme prea mici pentru a fi văzute cu ochiul liber. Ambele pot provoca simptome similare. Și ambele se pot transmite în același mod.

Cu toate acestea, bacteriile sunt organisme formate dintr-o singură celulă, care se pot reproduce singure. Acesta este mecanismul prin care supraviețuiesc pe Pământ, unele studii demonstrând că există de peste 3.5 miliarde de ani.

Majoritatea bacteriilor sunt inofensive pentru oameni — sau chiar benefice. Însă există și bacterii dăunătoare, iar sucul de aronia s-a dovedit eficient împotriva lor.

Sucul de aronia elimină bacteriile care cauzează infecțiile urinare

Fructele de aronia sunt foarte eficiente împotriva infecțiilor urinare.

Acestea împiedică bacteriile să se depună pe pereții din interiorul tractului urinar, reușind astfel să prevină multe infecții care ar putea să apară.

Totodată, consumul lor contribuie la eliminarea bacteriilor E-coli și Proteus — 2 dintre cele mai frecvente bacterii asociate cu infecțiile tractului urinar.

Investește în prevenție și nu va trebui să te confrunți cu vindecarea.

Contribuie la eliminarea Stafilococului Auriu

Un alt beneficiu al sucului de aronia este fapt că poate distruge Stafilococul Auriu.

Stafilococul este un grup comun de bacterii. Unele tipuri de stafilococi se află în mod normal pe pielea oamenilor — sau în mediu — și nu cauzează probleme de sănătate.

Alte tipuri, cum este Stafilococul Auriu, pot cauza infecții grave. Conform studiilor, acest tip de bacterie poate produce infecții supurative sau septicemii atât la oameni, cât și la animale. Are consecințe grave pentru sănătate, prevenția sa fiind un element-cheie.

Din fericire, s-a dovedit că sucul de aronia contribuie la distrugerea Stafilococului Auriu, fiind un aliat de nădejde pentru tratamentul tradițional recomandat de specialiști.

Este eficient împotriva bacteriilor gram-negative și gram-pozitive

Nu în ultimul rând, sucul de aronia s-a dovedit eficient împotriva a 2 grupe de bacterii importante.

 • Bacteriile Gram-negative: Moraxella osloensis, Pseudomonas fragi, Acinetobacter baumanii, Enterobacter aerogenes, Salmonella enterica
 • Și bacteriile Gram-positive: Enterococcus faecium, Brochothrix thermosphacta, Lactobacillus sakei, Listeria monocytogenes

Ambele pot avea consecințe grave pentru sănătate, provocând pneumonie, endocardită, artrita septică și nenumărate infecții

Din fericire, sucul de aronia este bogat în flavonoide și acizii fenolici, reușind să combată cele 2 grupe mari de bacterii.

Dacă vrei să ai parte de toate aceste beneficii, apasă pe poza de mai jos și comandă o cutie de suc de aronia la 3 litri cu doar 99 lei:

suc sănătos

Sucul de Aronia de la Aronia Charlottenburg

sucul de aronia

Sănătate la pahar în fiecare zi.

De asta ai parte atunci când bei sucul nostru din fructe de aronia — un suc 100% natural, ecologic și vegan, fără aditivi, conservanți, zahăr, apă sau coloranți.

Îl producem cu drag și spor în România, fiind singurul suc de aronia din toată țara care are peste 3.400 de recenzii pozitive din partea clienților.

Sucul nostru de aronia este obținut prin presare la rece și ambalat într-o cutie de 3 litri, dotată cu tehnologia Bag in Box. Datorită ei, lichidul nu intră în contact cu aerul și își păstrează toate proprietățile de vindecare.

Rezultatul? Un suc medicinal produs chiar la noi în țară, care are beneficii dovedite împotriva a peste 100 de afecțiuni. Cele împotriva alergiilor, virusurilor și bacteriilor sunt doar o parte dintre ele.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficii, îți recomandăm să bei 100ml de suc în fiecare zi, după micul dejun sau prânz (seara poate deranja somnul).

În acest ritm, o cutie de 3 litri va avea grijă de sănătatea ta o lună întreagă, timp în care te vei bucura de o stare de spirit excelentă.

Include sucul de aronia în dieta ta zilnică și bucură-te de toate beneficiile sale

happy

Fără dar și poate, sucul de aronia este un adevărat scut împotriva alergiilor, bacteriilor și virusurilor care ne amenință sănătatea și ne scad calitatea vieții. Iar consumul său nu doar că le poate preveni, ci contribuie activ la vindecarea lor.

Trebuie doar să bei 100 ml în fiecare zi și sucul de aronia:

 • Previne și contribuie la tratarea alergiilor de primăvară
 • Întărește sistemul imunitar și protejează organismul de gripă, răceli și viroze respiratorii
 • Combate mai multe grupe de bacterii, reușind să le elimine cu succes

Toate aceste beneficii au fost dovedite în mai multe studii medicale, fiind datorate antioxidanților puternici și vitaminelor & mineralelor din aronia.

Dacă vrei să ai parte de ele, într-un format concentrat și ușor de consumat, include sucul de aronia în dieta ta zilnică și bucură-te de rezultate.

Apasă pe poza de mai jos, comandă un Suc de Aronia la 3 litri chiar acum cu doar 99 lei și începe consumul cât mai repede:

suc la 3L

Sucul de aronia va ajunge la tine în doar câteva zile, gata să țină virusurile, bacteriile și alergiile la distanță. ✅

Blog

Ultimele articole

Blog

Tromboza: definiţie, simptome, cauze, şi gestionarea acesteia în mod natural

Tromboza este o afecțiune ce ţine de sistemul cardiovascular, caracterizată prin formarea de cheaguri de sânge în interiorul ...
Blog

Diaree – cum o recunoaştem şi ce remedii sunt potrivite pentru ameliorarea acestei afecţiuni?

Diareea este o afecțiune a sistemului digestiv care se caracterizează prin scaune moi și frecvente. Acestea sunt adesea însoț...
Blog

Guta – diagnosticare, prevenire și remedii naturiste

Guta, cunoscută și sub denumirea de „boala regilor” sau „boala băutorilor de vin”, este o afecțiune inflamatorie croni...
Blog

Ovare polichistice – impactul asupra sănătății femeilor și metode eficiente de gestionare

Sindromul ovarelor polichistice reprezintă o afecțiune comună a sistemului endocrin care afectează aproximativ una din 15 feme...