Ce spun 10 doctori renumiți despre fructele de aronia

Ce spun 10 doctori renumiți despre fructele de aronia

Puține fructe sunt mai cercetate și mai apreciate de doctori decât fructele de aronia. Având numeroase proprietăți pentru corp și pentru minte, aceste fructe minune protejează corpul împotriva cancerului, diabetului, bolilor cardiovasculare, obezității și multor altor boli. Efectele lor pozitive sunt dovedite științific și surprind doctorii de pretutindeni.

În continuare te invităm să descoperi ce spun 10 doctori renumiți despre beneficiile fructelor de aronia. Citește părerea lor și descoperă toate proprietățile acestui superfruct!

1. Dr. Steven Gundry, chirurg cardiovascular renumit, cu 30 de ani experiență:

“Poți numi fructele de aronia cum dorești — super-fructe, super-aliment sau super-boabe. Doar asigură-te că folosești cuvântul “super”, pentru că aronia conține de 2-3 ori mai mulți antioxidanți decât orice alte fructe de pădure. Dacă a existat vreodată un fruct care va deveni SUPERSTAR, acela este Aronia!”

2. Dr. William Seeds, chirurg ortoped cu 22 de ani experiență:

“Aronia este foarte benefică pentru corpul uman! Previne multe boli și îți stimulează starea de spirit. Acest fruct, care a fost consumat de sute de ani încoace, este folosit în medicina tradițională și la fabricarea produselor farmaceutice & a celor cosmetice datorită conținutului bogat de vitamine. Cercetările existente au descoperit că aronia previne multe boli, cum ar fi: Alzheimer, Parkinson, demență, cancer, leziuni gastrice și multe altele.”

3. Dr. Joseph Mercola, medic osteopat premiat și autor de bestseller:

“Când mănânci fructe de aronia te înarmezi cu multe vitamine și minerale puternice, inclusiv vitaminele A, C și E, acid folic și minerale precum potasiu, fier și mangan. În plus, ai parte și de antioxidanți puternici, care îți protejează corpul de efectele dăunătoare ale oxidării. Studiile clinice demonstrează că un consum regulat de fructe de aronia ajută la combaterea bolilor neurologice, cancerului, îmbătrânirii, inflamației, diabetului și infecțiilor bacteriene.”

4. Dr. Shawn Talbott, biochimist nutrițional:

“Fructele de Aronia sunt foarte bune pentru noi deoarece au o mulțime de antioxidanți care ne protejează de efectele devastatoare ale radicalilor liberi. Printre factorii care contribuie la oxidarea celulelor din corp se numără dietele bogate în zahăr, aerul poluat, expunerea la lumina soarelui etc. Pe lângă antioxidanții care ne protejează corpul, fructele de aronia au un rol semnificativ în reducerea inflamațiilor și diminuarea durerii.”

5. Dr. Elma Hawkins, doctor în chimie organică, cu 35 de ani experiență în dezvoltarea medicamentelor:

“Fructele de aronia conțin mai mulți antioxidanți decât rodiile, afinele, cireșele negre sau merișoarele. Toți acești antioxidanți — în special manganul și vitamina C, pe care Aronia le are din abundență — reduc inflamațiile din organism și luptă împotriva radicalilor liberi (reacții metabolice care dăunează celulelor și pot duce la boli de inimă sau cancer). Consumul zilnic de aronia are un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale, reduce colesterolul, stabilizează nivelul zahărului din sânge și îmbunătățește chiar și sănătatea pielii.”

Vrei să beneficiezi de toate aceste proprietăți minune?

Apasă aici și comandă fructele de aronia

6. Dr. Xianli Wu, cercetător la Arkansas Children’s Nutrition Center:

“Fructele de aronia sunt în topul listei când vine vorba de alimente care au fost testate științific pentru capacitatea lor antioxidantă. După studii îndelungate, cercetătorii ajuns la concluzia că aceste fructe protejează corpul împotriva bolilor cardiovasculare, cancerele de colon și de sân, insuficiența hepatică și obezitatea. Personal, cred că fructele de aronia au un potențial uriaș ca aliment sănătos.”

7. Dr. Steve Sisskind, doctor licențiat la Stanford University și fondatorul comunității RealDose Nutrition:

“Aronia este un supererou în lumea alimentelor și are 7 beneficii majore pentru sănătate. Combate apariția cancerului, este benefic pentru diabetici, contribuie la menținerea unei greutăți optime, este un antioxidant puternic, are grijă de sănătatea tractului urinar, scade tensiunea arterială și este antiinflamator. Încorporarea acestui fruct în dieta noastră ar trebui privită ca un pas simplu și realizabil pentru un viitor mai bun.”

8. Dr. Markus Weissenberger, doctor și cercetător chimist:

“Fructele de aronia și sucul extras din ele au apărut în numeroase cercetări științifice. O analiză a datelor clinice disponibile sugerează că un consum regulat de suc de aronia poate:

  • Reduce tensiunea arterială;
  • Reduce nivelul colesterolului;
  • Reduce inflamația;
  • Reduce riscul unui atac de cord;
  • Reduce inflamația ochilor;
  • Regla glicemia;
  • Reduce riscul de a dezvolta cancer.

Din aceste motive, aronia devine din ce în ce mai populară în rândul consumatorilor axați pe o dietă sănătoasă.”

9. Dr. Debra Rose Wilson, doctor, profesor și editor:

“Aronia este un fruct bogat în nutrienți, cu o gamă largă de vitamine și minerale — inclusiv zinc, magneziu, fier și vitaminele C, B și K. Cercetările sugerează că aronia are beneficii semnificative pentru sănătate în ceea ce privește combaterea dezvoltării anumitor cancere. De asemenea, aronia are efecte pozitive în ceea ce privește insulina și îmbunătățirea funcției imune. Pe lângă asta, există studii care au dovedit că aceste fructe reduc tensiunea arterială și ajută la relaxarea vaselor de sânge.”

10. Dr. Emma Derbyshire, nutriționist renumit din Marea Britanie:

“Fructele de aronia sunt cercetate amănunțit pentru proprietățile lor de vindecare. Acestea au o concentrație foarte mare de polifenoli, care reduc riscul de apariție a bolilor cardiovasculare. Prin încorporarea sucului de aronia într-o dietă echilibrată, sănătatea inimii se poate îmbunătăți semnificativ de-a lungul timpului.”

Încearcă fructele de aronia și ai grijă de sănătatea ta

După cum ai văzut, fructele de aronia sunt apreciate de doctorii din lumea întreagă pentru proprietățile lor de vindecare.

Conțin numeroase vitamine, minerale și antioxidanți, care reglează glicemia, întăresc imunitatea, scad tensiunea arterială și luptă împotriva cancerului. Totodată, contribuie la prevenirea bolilor ca Parkinson și Alzheimer, și au un rol semnificativ în reducerea inflamațiilor din corp.

Comandă fructele de aronia chiar acum și beneficiază de toate proprietățile lor!

Apasă aici și comandă fructele de aronia

Totodată, te invităm să le completezi cu sucul natural de aronia, pentru a avea cele mai bune rezultate.

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Consumul lor pe termen lung va rezulta într-un corp sănătos și voios, pregătit să lupte împotriva bolilor și rezistent în fața virusurilor și bacteriilor.

Un corp cu o imunitate de fier, care trece cu brio peste iarna geroasă care ne așteaptă și peste provocările pandemiei actuale.

Ascultă de sfatul doctorilor și ai grijă de sănătatea ta. 🙂

Blog

Ultimele articole

Blog

Dureri articulare – cum pot fi gestionate sau chiar prevenite aceste dureri care pot afecta pe (aproape) oricine?

Durerile articulare reprezintă o problemă care se întâlnește la milioane de oameni din întreaga lume. Acestea pot varia de l...
Blog

Alergii – TOT ce trebuie să știi despre cauze, simptome, tipuri, alergeni sezonieri, prevenție și tratare la adulți și la copii

Ce sunt alergiile? Cu siguranță multe persoane se confruntă cu ele, însă nu mulți știu exact ce reprezintă pentru corp. To...
Blog

Anti aging – semnele îmbătrânirii, cauzele și prevenirea procesului

Cu siguranță ai auzit de acest termen de „anti-aging”, însă în spatele lui există o mulțime de „povești” despre or...
Blog

Glanda tiroidă – rolurile pe care le joacă în organism și mijloacele prin care o poți menține sănătoasă

Glanda tiroidă este un organ vital în corpul uman, cu o formă asemănătoare unui fluture, situată în partea frontală a gât...
Blog

Alimente pentru masa musculară – tot ce trebuie să știi pentru o dietă corectă și eficientă

Construirea masei musculare nu este doar un obiectiv pentru sportivi și culturiști, ci și pentru cei care doresc să își îmb...
Blog

Cancerul la sân – tot ce trebuie să știi pentru a identifica și a ține sub control această problemă de sănătate

Cancerul de sân este una dintre cele mai răspândite și amenințătoare forme de cancer la femei din întreaga lume. Cu toate c...
Blog

Ficat gras – cum afectează această problemă de sănătate buna funcționare a organismului și cum o poți ține sub control

Ficatul gras este o tulburare de natură medicală care a câștigat din ce în ce mai multă atenție în ultimele decenii, pe m...