ARHIVA

Articole mai vechi

Blog

Pau D’Arco: contraindicații și aspecte pe care să le cunoști înainte de consum

Pau d’Arco, cunoscut și sub numele de Lapacho, este o plantă medicinală cu o istorie bogată în medicina tradițională sud-americană....
Blog

Pau d’arco – beneficii și proprietăți terapeutice ale scoarței amazoniene

Scoarța de pau d’arco, numită și lapacho, provine din copacul Tabebuia impetiginosa, care crește în pădurile tropicale din America de...
Blog

Oleuropeina – beneficiile și utilizările sale

Arborele de măslin (Olea europaea) este apreciat din cele mai vechi timpuri nu doar pentru fructele sale, ci și pentru...
Blog

Extract din frunze de măslin – contraindicații și precauții de utilizare

Extractul din frunze de măslin a devenit popular datorită beneficiilor sale pentru sănătate. Totuși, ca orice supliment natural, prezintă riscuri...
Blog

Ce este pepsina și care este rolul său în sucul gastric?

Digestia proteinelor este un proces esențial, iar pepsina are un rol central. Această enzimă, secretată în stomac, începe să descompună...
Blog

Pancreatina: beneficii și rolul enzimelor pancreatice în digestie

Pancreatina este un supliment enzimatic important, care sprijină digestia naturală a corpului tău. Această combinație de enzime pancreatice ajută la...
Blog

ADN: Ce este, structura, funcții și ce trebuie să știi despre acidul dezoxiribonucleic

Te-ai întrebat vreodată ce anume te face unic și cum funcționează corpul tău la nivel celular? Răspunsul se află în...
Blog

Performanța sexuală – de ce este importantă și cum poate fi îmbunătățită?

Indiferent dacă te confrunți cu provocări mici sau mai serioase, îmbunătățirea vieții sexuale este un pas care îți poate transforma...