ARHIVA

Articole mai vechi

Blog

Urzica: beneficii, proprietăți și utilizări ale acestei plante miraculoase

Urzica (Urtica dioica) este o plantă erbacee perenă, cu o istorie bogată atât în medicina tradițională, cât și în gastronomie....
Blog

Leușteanul: beneficii, proprietăți, contraindicații și utilizări curative

Leușteanul (Levisticum officinale) este o plantă aromatică perenă, cunoscută și folosită din cele mai vechi timpuri atât în bucătărie, cât...
Blog

Fenicul: beneficii, proprietăți, contraindicații și utilizări

Feniculul este o plantă aromatică cu origini mediteraneene, cunoscută și utilizată încă din Antichitate atât în bucătărie, cât și în...
Blog

Coriandru (Coriandrum sativum): beneficii, utilizări și proprietăți pentru sănătate

Având denumirea științifică Coriandrum sativum, coriandrul este o plantă aromatică ușor de recunoscut datorită mirosului său intens și inconfundabil. Crește...
Blog

Alimente bogate în flavonoide

Flavonoidele sunt compuși naturali extrem de benefici, pe care îi găsești din abundență în alimentele de origine vegetală. Aceste substanțe...
Blog

Alimente sănătoase pentru telomeri

Telomerii, acele secvențe de ADN de la capetele cromozomilor, sunt vitali pentru protejarea celulelor tale și au un rol important...
Blog

Alimente bogate în fosfor

Fosforul este al doilea cel mai abundent mineral din corpul uman și joacă un rol vital în menținerea sănătății generale....
Blog

Alimente pentru potență

Viața sexuală împlinită este parte importantă a stării generale de bine, iar alimentația joacă un rol esențial în menținerea potenței...