Afinul Siberian diminuează considerabil hipertensiunea arterială

Suc Afin Siberian

Afinul siberian este un fruct bogat în vitamine, motiv pentru care prezintă numeroase beneficii incontestabile asupra organismului.

Spre deosebire de afinele obișnuite, afinele siberiene prezintă un conținut de oxidanți de până la de 13 ori mai mare. Aroma lor unică le transformă în produsul perfect pentru prelucrare sub formă de sucuri, sosuri și chiar și gemuri.

Citește în continuare  rândurile următoare și descoperă pentru ce este apreciat afinul siberian. Află care sunt beneficiile sale asupra sănătății și modul de consum pentru a te bucura de efectele pozitive ale acestuia.

Afinul siberian – un fruct apreciat pentru proprietățile sale vindecătoare

Afinul siberian nu este un fruct foarte popular, așadar dacă nu ai mai auzit de acesta, acum este timpul să afli. Aceste fructe sunt originare din Siberia și Japonia și cresc în arbuști. Ele sunt considerate unele dintre cele mai sănătoase fructe din câte există pe Pământ.

Datorită proprietăților unice și uimitoare, afinul siberian furnizează foarte multe beneficii la nivelul organismului uman printre care:

 •  Diminuarea hipertensiunii arteriale;
 •  Întărirea și asigurarea unei imunități puternice;
 • Ameliorarea durerilor provocate de reumatism;
 • Prevenirea cancerului prin distrugerea celulelor cancerigene;
 • Prevenirea și vindecarea infecțiilor urinare;
 • Reglarea glicemiei și prevenirea apariției diabetului;
 • Diminuarea riscului de apariție a bolilor neurodegenerative;
 • Încetinirea procesului de îmbătrânire;
 • Îmbunătățirea performanței sportive;
 • Scăderea grăsimii depozitate pe abdomen;
 • Îmbunătățirea vederii și menținerea sănătoasă a ochilor.

Conținutul său ridicat de flavonoizi i-au generat numele de fruct al tinereții. Motiv pentru care consumul de afine siberiene are un rol important în ceea ce privește longevitatea persoanelor care aleg să îl consume.

Sucul de afine siberiene și hipertensiunea arterială

afinul siberian

Sursa: Freepik.com

Hipertensiunea arterială este un factor de risc des întâlnit în ceea ce privește bolile de inimă. În prezent, peste 1 miliard de oameni din întreaga lume se confruntă cu hipertensiune.

Prevenirea și diminuarea acesteia se poate realiza:

 • prin medicație dacă vorbim despre probleme mai severe;
 • prin menținerea unui stil de viață cât mai sănătos.

Dieta și exercițiile fizice nu trebuie să lipsească din viața nimănui, deoarece rolul acestora asupra sănătății este unul semnificativ.

Pentru a avea o alimentație eficientă și a diminua creșterea valorii tensiunii, este indicat să fie identificate și consumate acele alimente care aduc beneficii în acest sens pentru organism.

Dacă te confrunți cu hipertensiune arteriala este foarte important să știi că acest suc de afine siberiene are rol semnificativ în diminuarea acestei probleme, tot mai des întâlnite în rândul oamenilor.

Datorită conținutului său de vitamine, minerale și antioxidanți, sucul de afine siberiene contribuie la reglarea sistemului cardiovascular, uimind comunitatea medicală din întreaga lume. 

Acesta contribuie la întărirea arterelor, îmbunătățirea fluxului sanguin, precum și a circulației. Cu ajutorul antioxidanților, tensiunea arterială crescută este redusă, dacă ești atent la regimul tău și la modul în care consumi alimentele cu numeroase beneficii asupra sănătății, precum sunt afinele siberiene.

Consumat constant, sucul de afine siberiene este unul dintre produsele care nu ar trebui să lipsească din alimentația ta, dacă îți dorești un organism puternic.

Pe lângă rolul benefic pe care îl are în combaterea hipertensiunii și implicit a apariției bolilor de inimă, sucul de afine siberiene este ideal și pentru prevenirea altor afecțiuni frecvent întâlnite în zilele noastre.

Sucul natural de afine siberiene de la Aronia Charlottenburg

Afine siberiane

Având în vedere că afinele siberiene au fost introduse în Europa abia în 2018, momentan nu există foarte multe produse pe piață care să aibă la bază aceste fructe rare și misterioase.

Din acest motiv, noi am creat sucul de afine siberiene Aronia Charlottenburg, primul suc natural de acest tip lansat pe teritoriul României.

Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de beneficiile acestor fructe miraculoase și să le consumi într-o formă sănătoasă și accesibilă, sucul de afine siberiene de la Aronia Charlottenburg este ideal pentru tine.

Afinele siberiene utilizate sunt crescute cu mare grijă în regim ecologic pentru crearea unui suc cu adevărat sănătos. Acesta nu conține zahăr adăugat, aditivi, arome sau alți conservanți.

Este recomandat să consumi zilnic câte 100 ml de suc pentru a beneficia de toate proprietățile acestuia. Ca în cazul oricărui alt aliment, nu este recomandat consumul în exces. Se recomandă un consum moderat, cantitatea de 100 ml fiind perfectă pentru adulți.

În plus, gustul și aroma nemaiîntâlnită îți vor răsfăța cu siguranță papilele gustative și te vei îndrăgosti iremediabil de acest suc minunat produs din dragoste pentru natură.

Prin urmare, dacă te-am făcut curios în legătură cu proprietățile afinului siberian și vrei să încerci acest suc, comandă chiar acum și începe să consumi această sursă de vitalitate, cu efecte considerabile în diminuarea hipertensiunii arteriale, dar nu numai.

Descoperă mai multe produse 100% BIO pe www.aronia-charlottenburg.ro! Ai grijă de sănătatea ta!

Blog

Ultimele articole

Blog

Tromboza venoasă profundă: simptome, cauze și metode de prevenire sau tratament

Tromboza venoasă profundă este o afecțiune a sistemului circulator, considerată a fi gravă din cauza riscurilor pe care le im...
Blog

Colita ulcerativă – boala intestinală inflamatorie care poate fi ținută sub control prin dietă alimentară

Stilul alimentar este cel care definește sănătatea întregului sistem gastro-intestinal. Există însă și situații în care,...
Blog

Demența – ce este, cum o descoperi, cauze, simptome și metode de prevenție

Demența are cauze și simptome diverse, iar de multe ori poate fi greu să ne dăm seama că o persoană apropiată este afectat...
Blog

Epilepsie – definiție, cauze, tipuri, simptome și remedii naturale de gestionare

Cu siguranță ai auzit până acum lucruri despre epilepsie. Aceasta este o tulburare neurologică cronică caracterizată prin a...
Suc Afin Siberian 3L ECO (RO-ECO-029)

Suc Afin Siberian 3L ECO (RO-ECO-029)

119 lei107,10 lei
Adaugă în coș