5 motive să bei Sucul de Aronia zilnic în perioada sărbătorilor

Sucul de Aronia

Frig. Stres. Răceli. Oboseală. Toate se amplifică de sărbători și ne pun sănătatea la încercare. Din fericire, Sucul de Aronia e aici să ne ajute, având numeroase beneficii în sezonul rece.

Citește în continuare și descoperă 5 motive dovedite științific pentru care să bei Suc de Aronia în fiecare zi pe parcursul sezonului rece!

1. Asigură o imunitate de fier

Plin de vitamine și de minerale esențiale pentru corpul uman, Sucul de Aronia apără și întărește sistemul imunitar.

Studille arată că Aronia abundă în:

 • Vitamina C, care stimulează producția de celule imunitare și ajută la combaterea infecțiilor. În sezonul rece, când riscul de răceli și gripe este crescut, aportul adecvat de vitamina C poate contribui semnificativ la prevenirea și reducerea severității bolilor respiratorii.
 • Vitamina A, care are un rol semnificativ în prevenirea infecțiilor.
 • Vitamina E, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante și capacitatea de a întări sistemul imunitar.
 • Fier, Zinc și Calciu — 3 minerale esențiale pentru buna funcționare a sistemului imunitar

Datorită lor, obținem un corp care este capabil să lupte cu virusurile, bacteriile și microbii care ne amenință sănătatea, mai ales în sezonul rece, când temperaturile scad sub 0 grade.

2. Previne gripa, răcelile și virozele respiratorii

Mai toată lumea răcește în perioada asta, fie că vorbim de prieteni, colegii de la birou sau membrii familiei. Sezonul rece este neiertător, aducând mereu cu el un nou val de gripă, răceli și viroze respiratatorii.

Din fericire, le putem ține la distanță cu ajutorul sucului natural din super-fructele de Aronia. Conform studiilor medicale, micile fructe:

 • Previn gripa și răcelile, diminuând riscul de infectare
 • Pot opri reproducerea virusului gripal
 • Reglează temperatura corpului când se luptă cu febra și răceala
 • Scad durata unei răceli și îi diminuează simptomele
 • Oferă organismului un extra grad de protecție pe timp de iarnă

Toate aceste beneficii se datorează dozei bogate de vitamine, minerale și antioxidanți din Sucul de Aronia, care abundă în acești nutrienți esențiali pentru organismul uman.

Te-ai convins deja de beneficiile Sucului de Aronia? Atunci comandă o cutie la 3 litri cu doar 99 lei și asigură-ți o imunitate de fier!

Apasă pe poza de mai jos și plasează comanda acum:

Sucul de Aronia

3. Crește doza zilnică de energie

Sărbătorile vin la pachet cu multe planuri și pregătiri extra.

De la curățenia generală și cumpăratul cadourilor, până la pregătirea bucatelor tradiționale și vizitele la rude și prieteni, luna decembrie este de 2 ori mai aglomerată decât alte luni din an.

Dacă vrei să ai energie de dimineața până seara, astfel încât să bifezi cu brio tot ce ți-ai propus să faci, Sucul de Aronia e aici să te ajute.

În conținutul său găsim numeroase vitamine, minerale și antioxidanți, care cresc doza zilnică de energie și oferă corpului un boost de vitalitate.

Totodată, Aronia diminuează simptomele de oboseală fizică, cât și oboseală cronică, ajutându-ne să ne revenim în urma efortului intens și perioadelor mai stresante din viața noastră.

Având în vede că energia scade și mai tare în sezonul rece — din cauza temperaturilor și perioadelor mai scurte de lumină solară — un mic energizant natural și sănătos poate fi exact ce avem nevoie.

4. Ameliorează stresul și anxietatea în perioadele aglomerate

Perioadele aglomerate, precum sărbătorile de iarnă, aduc adesea un nivel crescut de stres, anxietate și agitație.

Fie că vorbim de aglomerația din magazine, traficul intens, toate evenimentele unde trebuie să fim prezenți sau provocările financiare — nu este ușor să le facem față cu succes și cu zâmbetul pe buze.

Din fericire, Sucul de Aronia are și beneficii psihice dovedite științific în numeroase studii medicale.

Mai mulți cercetători au demonstrat că Aronia reduce semnificativ simptomele de stres, anxietate și depresie, fiind un remediu natural cu beneficii semnificative.

Unele studii au comparat eficiența sucului de Aronia cu medicamentele de calmare, care sunt prescrise pentru reducerea anxietății.

Prin urmare, consumul său regulat îți va oferi o stare de calm și te va liniști chiar și în perioadele mai agitate de sărbători.

5. Scade pofta de dulce și mâncăruri grase

Dacă vrei să nu faci excese în timpul săbătorilor și să-ți păstrezi greutatea actuală, Sucul de Aronia e aici să te ajute.

Conform celor descoperite, Sucul de Aronia:

 • Scade pofta de dulce, prin compuși fenolici și acizi naturali care influențează în mod pozitiv nivelul de zahăr din sânge. Prin acest proces, sucul contribuie la stabilizarea glicemiei și la prevenirea fluctuațiilor bruște ale acesteia, ceea ce se traduce printr-o scădere a poftei de dulce.
 • Scade pofta de mâncăruri grase, prin compușii activi care au capacitatea de a regla nivelul de grăsimi din sânge și de a reduce inflamația.
 • Scade riscul de obezitate, prin Vitamina C și compușii fenolici care au efecte antiinflamatorii, protejând astfel împotriva bolilor asociate cu obezitatea.

Având în vedere că tentațiile dulciurilor & mâncărilor nesănătoase sunt la cote maxime în jurul sărbătorilor, te poți baza pe Sucul de Aronia să le țină sub control și să prevină excesele nesănătoase.

Ești gata să descoperi puterea de vindecare a Sucului Natural de Aronia?

Atunci comandă o cutie cu doar 99 lei și asigură-te că ești sănătos și voios de sărbători:

suc sanatos

Sucul de Aronia de la Aronia Charlottenburg — apreciat și consumat de 300.000+ români

SUCARONIA3

Acestea au fost doar 5 beneficii pentru sănătate ale Sucului nostru de Aronia. Însă studiile arată că are beneficii împotriva a peste 100 de afecțiuni.

Noi îl producem cu drag și spor pe plantația noastră ecologică din satul Charlottenburg, județul Timiș, unde creștem super fructele de Aronia și le prelucrăm în acest suc minune.

Vorbim despre un suc 100% natural, pur și ecologic — fără aditivi, conservanți, zahăr, apă sau coloranți.

Este obținut prin presare la rece și vine într-o cutie specială, la 3 litri, dotată cu tehnologia Bag in Box. Datorită ei, sucul nu intră în contact cu aerul și își păstrează toate proprietățile de vindecare.

Astfel, obținem un suc medicinal produs chiar la noi în țară, care a ajuns deja în casele a peste 300.000 de români.

Pentru a te bucura de toate aceste beneficiile sale, îți recomandăm să bei 100ml de suc în fiecare zi, după micul dejun sau prânz (seara poate deranja somnul).

În acest ritm, o cutie de 3 litri va avea grijă de sănătatea ta timp de o lună întreagă.

Include Sucul de Aronia în dieta ta zilnică și descoperă-i beneficiile pe timpul iernii

Urmează 2 săptămâni frumoase și pline de tradiție, însă totodată 2 săptămâni aglomerate, cu mulți oameni în jurul nostru și multe provocări.

Sucul de Aronia este aici să te ajute în tot ce vei avea de făcut, prin beneficiile sale dovedite științific în sezonul rece:

 • Asigură o imunitate de fier
 • Previne gripa, răcelile și virozele respiratorii
 • Crește doza zilnică de energie
 • Ameliorează stresul și anxietatea în perioadele aglomerate
 • Scade pofta de dulce și mâncăruri grase

Include sucul în dieta ta zilnică și vei avea parte de toate aceste beneficii dovedite științific.

Apasă pe poza de mai jos și comandă un Suc de Aronia la 3 litri chiar acum cu doar 99 lei:

Sucul de Aronia

Va ajunge la tine în doar câteva zile, gata să aibă grijă de sănătatea ta și a familiei tale în pragul sărbătorilor.

Blog

Ultimele articole

Blog

Amețelile – cauzele și factorii de risc din spatele acestui simptom + când este amețeala un motiv de îngrijorare?

Amețeala este caracterizată prin senzația de instabilitate fizică și percepția că totul în jur se învârte. Uneori, ameț...
Blog

Gripa: inamicul invizibil al sezonului rece. Cum să te protejezi eficient?

Gripa este o boală respiratorie care își face simțită prezența mai ales în lunile reci ale anului. Este extrem de contagioa...
Blog

Valeriana – tot ce ai nevoie să știi despre proprietăți benefice, asimilare și contraindicații

Dacă ai probleme cu somnul, este posibil să fi încercat deja diverse remedii naturale, inclusiv suplimente pe bază de plante. ...
Blog

Ulei de cocos – ce trebuie să ştim despre proprietăţile şi beneficiile sale pentru uz intern şi extern?

În ultimele decenii, uleiul de cocos a câștigat popularitate la nivel global datorită versatilității și beneficiilor sale p...