5 moduri prin care sucul de aronia contribuie la succesul curelor de slăbire

sucul de aronia

Ți-ai propus să slăbești în 2021? Să dai kg jos și să obții un corp suplu și sănătos? Atunci sucul de aronia îți vine în ajutor! Apreciat de doctorii din lumea întreagă, acest suc minune contribuie la succesul oricărei cure de slăbire. Este bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, și te ajută să scapi de grăsimea de pe burtă, să reziști poftei de dulce și să ai o piele fără celulită.

Citește în continuare și descoperă 5 feluri prin care sucul de aronia te ajută să obții corpul pe care ți-l dorești!

Sucul de aronia reduce grăsimea de pe abdomen

Conform unui studiu realizat la Universitatea Hokkaido din Japonia, consumul regulat de suc de aronia reduce grăsimea care se pune pe burtă.

Acest efect se datorează conținutului mare de polifenoli prezenți în aronia — o categorie de micronutrienți regăsiți în plante, care au proprietăți antioxidante.

În studiul de față, cercetătorii japonezi au demonstrat că acești polifenoli împiedică organismul să absoarbă grăsimea din alimente. Drept urmare, grăsimea nu se depune în corp, iar abdomenul rămâne plat.

Pentru a obține un rezultat similar, îți recomandăm să bei 100ml de suc de aronia în fiecare zi, după o masă principală a zilei.

Totodată, ține cont că cele mai bune rezultate vor apărea după 3-6 luni de consum. Atunci vei beneficia de toate proprietățile vindecătoare ale acestui suc minune.

Aronia luptă și împotriva obezității

Un alt studiu realizat la Institutul Coreean de Toxicologie a demonstrat că sucul de aronia contribuie și la prevenirea & tratarea obezității.

Deloc surprinzător, aceste beneficii se datorează tot polifenolilor prezenți în suc.

Proprietățile lor antioxidante au reușit să:

  • Împiedice dezvoltarea obezității;
  • Regleze grăsimea corporală.

Iar asta nu e tot! Consumul de 100ml de suc de aronia pe zi a condus și la o toleranță îmbunătățită la glucoză și la o sensibilitate sporită la insulină.

Vrei să dai kg jos și să te simți mai bine? Atunci nu mai sta pe gânduri și comandă sucul de aronia chiar acum!

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Sucul reduce pofta de dulce

Pofta de dulce sabotează multe diete și caloriile cresc neașteptat de repede când îi dăm ascultare.

Dacă vrei să-i față cu succes, mai avem o veste bună pentru tine. Și anume: sucul de aronia conține acizi naturali care ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

Odată cu această reglare, îți scade pofta de dulce și poți rezista cu succes tentației unui nou desert. Cu timpul, simți nevoia de dulce din ce în ce mai rar și reușești s-o ignori cu ușurință.

Acest efect pozitiv se datorează antocianinelor prezente în aronia, care sunt pigmenți naturali responsabili pentru culoarea mov a fructelor de aronia.

În mod surprinzător, antocianinele s-au dovedit utile și în tratamentul diabetului zaharat și în scăderea riscului de obezitate.

Astea da beneficii, nu-i așa? 🙂

Un real ajutor și la detoxifiere

Avand un conținut mare de fibre, sucul de aronia este foarte bun și în curele de detoxifiere.

Fibrele sale reușesc să combată balonarea, diareea, constipația și alte afecțiuni ale sistemului digestiv.

Tot acest proces elimină substanțele toxice din organism, curăță intestinele și rezultă într-un corp sănătos, care funcționează optim.

Totodată, procesul de slăbire va fi mai eficient, iar energia și starea ta de bine vor fi la ordinea zilei.

Astfel, dacă vrei să dai kg jos cât mai repede și să obții un corp suplu și sănătos, te invităm să comanzi sucul de aronia chiar acum.

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Sucul de aronia reduce celulita

Conform unui studiu publicat în Journal of Medicinal Food, sucul de aronia poate reduce celulita care apare mai ales când înaintăm în vârstă.

Studiul de față a fost realizat pe 29 de participante care au băut suc de aronia timp de 90 de zile. Doza recomandată de doctori a fost 100ml de suc pe zi, fără pauze, iar rezultatele au fost surprinzătoare.

După cele 90 de zile toate participantele au observat o reducere vizibilă a celulitei, având o piele mai fină și mai sănătoasă.

Bea suc de aronia și fii în formă până la vară!

După cum vezi, sucul de aronia este un real ajutor dacă vrei să dai kg jos și să fii în formă.

Te ajută să obții un abdomen plat, împiedică grăsimea să se depună în locuri nedorite, scade pofta de dulce și reduce celulita.

Partea cea mai bună? Ca să te bucuri de toate beneficiile sale trebuie să bei doar 100 ml pe zi. Asta înseamnă că o cutie de 3l de suc îți va ajunge o lună întreagă.

Să nu mai spunem că sucul este complet natural și până în prezent a fost consumat de peste 10.000 de oameni din țară și din străinătate.

Profită de toate avantajele pe care ți le oferă în cura de slăbire și comandă sucul de aronia chiar acum!

Apasă aici și comandă sucul de aronia

Dacă preferi să-l cumperi în persoană, te invităm să-l achiziționezi din magazinele dm-drogerie markt aflate în orașul tău:

Intră aici și vezi magazinele din care poți cumpăra sucul

Orice modalitate ai alege, sucul va ajunge la tine în câteva zile și te va ajuta să obții un corp suplu și sănătos. 🙂

Blog

Ultimele articole

Blog

Tromboza venoasă profundă: simptome, cauze și metode de prevenire sau tratament

Tromboza venoasă profundă este o afecțiune a sistemului circulator, considerată a fi gravă din cauza riscurilor pe care le im...
Blog

Colita ulcerativă – boala intestinală inflamatorie care poate fi ținută sub control prin dietă alimentară

Stilul alimentar este cel care definește sănătatea întregului sistem gastro-intestinal. Există însă și situații în care,...
Blog

Demența – ce este, cum o descoperi, cauze, simptome și metode de prevenție

Demența are cauze și simptome diverse, iar de multe ori poate fi greu să ne dăm seama că o persoană apropiată este afectat...
Blog

Epilepsie – definiție, cauze, tipuri, simptome și remedii naturale de gestionare

Cu siguranță ai auzit până acum lucruri despre epilepsie. Aceasta este o tulburare neurologică cronică caracterizată prin a...
Suc Aronia 3L ECO (RO-ECO-029)

Suc Aronia 3L ECO (RO-ECO-029)

99 lei89,10 lei
Adaugă în coș