X. REGULILE PARTICIPĂRII ÎN ARONIA CLUB

1. Înregistrându-se în Magazin, Clientul va intra în programul de loialitate ARONIA CLUB și va avea următoarele avantaje:
– Un membru al clubului va primi un Puncte ARONIA CLUB de 5% din valoarea fiecărei achiziții efectuate, pe care îl poate folosi conform regulilor specificate mai jos („Puncte ARONIA CLUB”)
Dacă un client nu dorește să fie membru în ARONIA CLUB poate face o comandă pe site-ul aronia-charlottenburg.ro fără a-și crea un cont pe site.

2. Punctele ARONIA CLUB nu pot fi răscumpărate în numerar sau în alt mod și poate fi folosite doar ca o reducere în magazinul online aronia-charlottenburg.ro. Punctele ARONIA CLUB sunt calculate și apoi rotunjite. 100 puncte ARONIA CLUB permite reducerea unui produs cu 5 lei.

3. Punctele ARONIA CLUB pot fi utilizate ca o reducere la cumpărarea de orice produs – cu discount și fără discount.
Reducerea maximă nu poate scădea valoarea produselor cu mai mult de 50% din valoarea inițială a produselor, fără vreun discount. Reducerea maximă pe care o puteți obține atunci când cumpărați acel produs este indicată în următoarea formulă:
D = CP – 50% * FP
Unde:
D – reducerea maximă pe care o puteți obține prin utilizarea Punctelor ARONIA CLUB
CP – prețul curent al produsului (cu discount)
FP – Prețul inițial (fără discount)
EXEMPLU DE UTILIZARE A PUNCTELOR ARONIA CLUB PE UN PRODUS CU PREȚ FĂRĂ DISCOUNT:
Produsul costă 100 LEI, deci și prețul curent și preț inițial sunt 100
D = 100 – 50% * 100
D = 50
Reducerea maximă prin utilizarea ARONIA CLUB este de 1000 de puncte.
Puteți reduce valoarea produsului dvs. la maximum 50 de lei. 1000 de puncte vor fi deduse din contul dvs. ARONIA CLUB.
EXEMPLU DE UTILIZARE A PUNCTELOR ARONIA CLUB PE UN PRODUS CU DISCOUNT:
Produsul are un preț inițial de 100 lei și un preț curent de 75 lei
D = 75 – 50% * 100
D = 25
Valoare produs = 75 lei – 25 lei (deducere maximă) = 50 lei
Reducerea maximă prin utilizarea ARONIA CLUB este de 1000 de puncte.
Puteți reduce valoarea produsului dvs. la maximum 50 de lei. 1000 de puncte ARONIA CLUB vor fi deduse din contul dvs.

4. În cazul în care membrul Clubului are Puncte ARONIA CLUB care depășesc valoarea punctelor deduse, acestea vor rămâne neutilizate în contul membrului Clubului și pot fi folosite în achizițiile viitoare.

5. Dacă un membru al Clubului dorește să utilizeze Punctele ARONIA CLUB pentru o comandă care conține mai multe articole, Punctele ARONIA CLUB vor fi împărțit pe articole individuale în mod proporțional cu reducerea maximă permisă.

7. Punctele ARONIA CLUB sunt activate în contul Clientului dupa finalizarea vânzării (după ce comanda primește statusul “Finalizată”).

8. Membrii clubului pot utiliza Punctele ARONIA CLUB timp de 180 de zile de la activarea lor. După expirare, Punctele ARONIA CLUB creditate din tranzacțiile mai vechi vor fi eliminate din contul Clientului.

9. Toate detaliile despre contul de membru și alocarea Punctelor ARONIA CLUB sunt disponibile în secțiunea „Contul meu”.

10. Pentru a utiliza Punctele ARONIA CLUB în timpul achiziției, trebuie să vă autentificați în contul dvs. și apoi în coș să marcați opțiunea „Vreau să folosesc punctele ARONIA CLUB”. Punctele dvs. ARONIA CLUB. vor fi deduse corespunzător din prețul produselor din coș.

11. Dacă Punctele ARONIA CLUB au fost creditate în contul Membrului sau utilizate cu încălcarea Termenilor și Condițiilor, Magazinul va avea dreptul să anuleze o parte sau tot din aceste Puncte creditate, lucru despre care Membrul este informat.

12. În cazul returnării produselor din tranzacția în care au fost folosite Puncte ARONIA CLUB, valoarea acestora va fi adăugată din nou în contul clientului, în momentul acceptării returului.

13. În cazul returnării produselor din tranzacția în cadrul căreia au fost primite Puncte ARONIA CLUB, aceste puncte vor fi retrase în momentul acceptării returului.

14. Reducerea Clubului nu poate fi combinată cu alte reduceri de loialitate și parteneriat disponibile în magazinul aronia-charlottenburg.ro și nu este posibilă beneficierea de mai multe programereduceri în timpul unei tranzacții.
15. Sunt organizate evenimente speciale pentru Membrii Clubului (de exemplu, înmulțirea punctelor, cadouri suplimentare pentru cumpărături etc.). Detalii despre evenimente vor fi anunțate pe site-ul web și în materialele informative ale Magazinului.

16. Magazinul își rezervă dreptul de a modifica regulile de participare la Club, dar modificările nu vor putea reduce drepturile deja dobândite de membri. Membrii clubului vor fi informați despre modificările de pe site-ul web sau prin e-mail sau SMS.

17. Organizatorul își rezervă dreptul de a suspenda sau închide Clubul în orice moment al duratei sale, cu condiția ca drepturile dobândite de membrii Clubului să fie păstrate. Dacă Clubul este închis sau suspendat pe toate conturile membrilor Clubului, posibilitatea de a primi Puncte ARONIA CLUB va fi blocată, ceea ce nu încalcă dreptul membrilor Clubului de a utiliza Punctele ARONIA CLUB creditate în conturile lor, în termen de 180 de zile de la executarea tranzacției inițiale.

18. Membrul Clubului are dreptul de a depune o plângere în legătură cu punerea în aplicare a prevederilor Termenilor și Condițiilor, în special în legătură cu Punctele ARONIA CLUB acordate sau a reducerii aplicate. Reclamația trebuie depusă în termen de 14 zile de la apariția circumstanței care justifică transmiterea acesteia. Reclamația trebuie trimisă prin e-mail la contact@aronia-charlottenburg.ro sau prin formularul de contact aronia-charlottenburg.ro/contact