fbpx

Contact us

My Cart
0,00 lei

Felhasználási feltételek

KERESKEDŐ AZONOSÍTÁSA

Az SC ARONIA CHARLOTTENBURG SRL romániai vállalat, amelynek székhelye Charlottenburgban(Saroltavár) van, a Cégnyilvántartásba J35 / 940/2015 szám alatt jegyezték be, adószám 34419977, telefonszám: 0728976663, e-mail aronia-charlottenburg .ro.

Weboldal – a Weboldal alapján megértésre kerül a www.ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO tartomány, annak altartományai és a tartomány vagy altartományainak teljes tartalma.

Kapcsolat:
ARONIA CHARLOTTENBURG SRL
Charlottenburg, Nr.2, Com. Bogda,
Temes megye, Románia
Tel .: +40 728 976 663
Cégnyilvántartás J35 / 940/2015
RO34419977 adószám

FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK

Tartalom szerint a jelen határidőinek és feltételeinek vonatkozásában a következők minősülnek:

 • A HONLAP bármely olyan információja, amely digitális berendezések használatával felkereshető, megtekinthető vagy más módon hozzáférhető;
 • minden olyan e-mail tartalma, amelyet az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO küldött Ügyfeleinek elektronikus úton és / vagy bármely más elérhető kommunikációs eszközzel;
 • minden, bármilyen kommunikációs úton közölt információ, amit az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO munkatársa bármilyen módon továbbított a Weboldal bármelyik VEVŐJÉHEZ, az általuk megadott vagy nem megadott elérhetőség szerint;
 • minden olyan információ, mely a termék, a szolgáltatás és/ vagy egy bizonyos időszakban az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által megszabott árakra vonatkozik;
 • az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO partneri kapcsolatban álló harmadik félre, valamint az általa nyújtott szolgáltatásra vonatkozó adatok, információk, árak, egy bizonyos időszakban;
 • az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO-ra vonatkozó adatok vagy azok egyéb előnyben részesített adatai.

KAMPÁNY – az a cél, hogy kereskedelmi célból, kizárólag elektronikus úton és kizárólag a helyszínen keresztül, korlátozott és előre meghatározott készlettel rendelkező termékeket állítsunk ki korlátozott ideig, az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által megállapított ideig.

SZOLGÁLTATÁS – elektronikus kereskedelmi szolgáltatás, mely kizárólag a weboldal nyilvánosan elérhető területein zajlik, vagyis lehetőséget nyújt az ÜGYFÉLNEK, hogy kizárólag elektronikus vagy bármely más távközlési úton szerződjön termékre és/vagy szolgáltatásra.

TAG – az a magánszemély, akinek hozzáférése van vagy hozzáférést szerez az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által biztosított TARTALOMHOZ bármilyen kommunikációs eszközzel (elektronikus úton, telefonon, stb.) vagy felhasználásra vonatkozó egyezség jött létre közte és az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO között, melyhez FELHASZNÁLÓI FIÓK és annak használata szükséges.

FELHASZNÁLÓI FIÓK – e-mail cím és jelszó együttese, mely egy adott TAGNAK hozzáférést nyújt a WEBOLDAL bizonyos területeire, mely a SZOLGÁLTATÁSOKAT/szerződéseket tartalmazza.

ÜGYFÉL – Az a természetes személy, aki rendelkezik az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO TAG minőségével, és / vagy az a személy, aki legalább egy megrendelést adott le a honlapon.

DOKUMENTUM – a jelen Általános szerződési feltételek.

TÁVSZERZŐDÉS – – a GO 34/2014 meghatározása szerint, minden szerződés eladó és fogyasztó közt egy szervezett távollevők közötti vagy távszolgáltatási rendszeren belül, a felek fizikai jelenlétét mellőzve, egy vagy több kizárólagos kommunikációs eszköz használatával a szerződés lejárati időpontját is beleértve;

HÍRLEVÉL / RIASZTÁS – időszakos tájékoztatás eszköze, kizárólagosan elektronikus illetve elektronikus levél (e-mail, SMS) formában, termékekről, szolgáltatásokról és/vagy az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által egy adott időszakban tartott vásárlási akciókról, anélkül, hogy bármilyen kötelezettséget vállalna az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO a megjelenített információkra.

ÁTUTALÁSOK – az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által az ÜGYFÉLNEK termék/szolgáltatás eladásából befolyt összeg jóváirása, az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által jóváhagyott kártyás átutalással vagy banki átutalással, a kiszállítási módszertől függetlenül;

FIZETÉSI MÓDOK

Az online áruházban történő vásárlások kifizethetők online, kártyával vagy utánvéttel (házhoz szállított megrendelések esetén). Az online fizetéseket mindig a MobilPay feldolgozására kerülnek. A megrendelés kiszállítása a kifizetés kézhezvételének visszaigazolása után történik. A hatékonyság érdekében, hogy a termék a lehető leghamarabb elérhessen Önhöz, kérjük, küldjön nekünk (e-mailben vagy sms-ben) tájékoztató üzenetet a fizetésről.
Banki átutalással történő fizetés esetén, miután befejezte azt a megrendelést, amelyben az ilyen típusú fizetést választotta, proforma számlát kap, amely tartalmazza a fizetési megbízáson feltüntetendő összes szükséges információt. A megrendelés kézbesítése csak a fizetés visszaigazolását követően történik. A hatékonyság érdekében, hogy a termék a lehető leghamarabb elérje Önt, kérjük, küldje el nekünk a fizetési megbízás egy példányát.
A visszatérítés a megrendelés kézbesítésekor történik. Abban az esetben, ha a termékeket a futárok szállítják ki, a kifizetés annak a személynek történik, aki a szállítást elvégezte.

SZÁLLÍTÁSI MÓD

A következő szállítási módokat kínáljuk: GLS (az egész országban), közvetlen szállítás (csak Temesváron).
A szállítási határidő általában 2-3 munkanap, vagy legfeljebb 10 naptári nap, attól az időponttól számítva, amikor az ÜGYFÉL a MEGRENDELÉST létrehozta, hacsak a felek másképp nem állapodtak meg.

200 lejnél kisebb értékű megrendelések esetén 19,99 lej szállítási díjat számítanak fel.

200 lejnél nagyobb megrendelések esetén a szállítás INGYENES.

Ha a termékeket Önhöz szállítják, a futárok kétszer megpróbálják kézbesíteni őket. Két sikertelen kézbesítési kísérlet után a megrendelés visszakerül raktárunkba. A megrendelés leadása után megerősítést kap szöveges üzenetben és e-mailben.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A CÉG a termékeket az ÜGYFÉL otthonába vagy az általa megadott címre szállítja, a megrendelésre kerülő termékek webhelyén említett feltételek szerint, a megrendelés előállításának napján, általában 2 munkanapon belül, vagy legkésőbb 14 naptári napon belül attól a naptól számítva, amikor az ÜGYFÉL a RENDELÉST generálta, hacsak a felek másként nem állapodtak meg.

VISSZATÉRÉSI POLITIKA

A hatályos jogszabályok szerint a fogyasztónak jogában áll, hogy a termék kézhezvételétől számított 30 munkanapon belül írásban értesítse a kereskedőt arról, hogy kötbérmentesen és indoklás nélkül lemond a vásárlásról.

Ezért a fogyasztónak jogában áll a megvásárolt terméket kötbérmentesen és indok nélkül hivatkozni a kézhezvételétől számított 30 munkanapon belül, közvetlen visszatérési költségek támogatásával.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha azok a termékek, amelyeknek visszaküldését kérik, sérült vagy hiányos csomagolást mutatnak, vagy a termékek bélyegzője sérült, illetve használatuk elkezdődött, fenntartjuk a jogot, hogy úgy döntsünk, hogy elfogadjuk a visszaküldést, vagy leállítjuk a termék értékének összegét, az összeget mit közölnek az okozott károk felmérése után.

A termék visszaküldésére való törvényes jog gyakorlása esetén, az ellenszolgáltatásának visszatérítése a visszaküldéstől számított 30 napon belül kerül sor.

VÉDJEGY JOGOK

Az Aronia Charlottenburg és az Aronia Charlottenburg név az Aronia Charlottenburg SRL bejegyzett védjegye. Ezeknek a védjegyeknek az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO előzetes engedélye nélkül történő sokszorosítása, utánzása, használata vagy alkalmazása az alkalmazandó törvények szerint büntetendő bűncselekmény

SZERZŐI JOG (COPYRIGHT)

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO webhelyen található teljes tartalom – képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, grafikák, szkriptek, programok és egyéb adatok – az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO és szolgáltatóinak tulajdonát képezi, és szerzői jogi valamint szellemi és ipari tulajdonról szóló törvények védik. A fent felsorolt elemek ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO hozzájárulása nélküli felhasználását a hatályos törvényeknek megfelelően büntetik.

A Tag vagy az Ügyfél csak személyes vagy nem kereskedelmi célra másolhat, továbbíthat és / vagy használhat tartalmakat, csak akkor, ha ezek nem ütköznek a weboldal feltételeivel.

Semmilyen tartalom, mely a Tagnak vagy Ügyfélnek volt továbbítva bármilyen kommunikációs eszközzel (elektronikus úton, telefonon stb.) vagy melyhez az illető szerzett hozzáférést, látogatás vagy megtekintés által nem képezi kötelezettség tárgyát az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO és / vagy bármely ARONIA -CHARLOTTENBURG.RO alkalmazottja, munkatársa részéről, aki a tartalmat közvetítette, abban az esetben ha ez létezik az illető tartalom ellenében.

Tilos a Tartalom bármely részének felhasználása, melyet a jelen dokumentum vagy kísérő felhasználói szerződés, amennyiben ilyen létezik, nem engedélyez kifejezetten.

Bármely szerzői joggal kapcsolatos észlelésért kérjük lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: admin@ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO

KAPCSOLAT

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO teljes és helyes azonosító és elérhetőségi adatokat közöl a weboldalon a Tagok és Ügyfelek számára.

A kapcsolatfelvételi űrlap használatával, valamint a weboldalon található szolgáltatás által az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO Tagja vagy az Ügyfél kijelenti és hozzájárulását adja hogy kapcsolatba lépjen vele bármilyen kommunikációs eszköz által, beleértve az elektronikus eszközöket, illetve az elektronikus leveleket (e-mail, SMS).

A kapcsolatfelvételi űrlap teljes vagy részleges kitöltése és elküldése nem jelent semmiféle kötelezettséget az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO részéről a Taggal vagy Ügyféllel való kapcsolatfelvételre.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO fenntartja a jogot, hogy ne válaszoljon bármilyen olyan kéréseknek, amelyek nem kapcsolódnak az oldalon található termékekhez / szolgáltatásokhoz, vagy egy taggal vagy ügyféllel kötött szerződéshez, bármilyen kommunikációs eszközzel megkapva(elektronikus, telefonos hívás, SMS stb.).

E-mail-marketing és figyelmeztetések

Abban a pillanatban, amikor a Tag vagy Ügyfél felhasználói Fiókot hoz létre a Weboldalon, elfogadva ezáltal a Dokumentumot (Általános Szerződési Feltételeket), joga van véleményt nyilvánítani, hogy elfogadja-e a hírlevelek és értesítések fogadását az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO részéről elektronikus úton és /vagy telefonon, beleértve az e-mail-t, szöveges üzenetet (SMS) vagy a honlapon történő hirdetéseket. Az Ügyfél vagy a Tag által kiállított megállapodással kapcsolatos opció bármikor módosítható, az 5.3. cikk rendelkezéseinek betartásával.

A Tagoktól vagy az Ügyfelektől hírlevelek és / vagy riasztások küldése céljából vett adatokat az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO felhasználhatja az adatvédelmi irányelvek korlátain belül.

A Tagok vagy az Ügyfelek bármikor lemondhatnak a hírlevelek és / vagy figyelmeztetések kézhezvételéről az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO címre küldött kérelem alapján, amelyhez a Tag vagy az Ügyfél tartozik ahhoz a Taghoz vagy Ügyfélszámlához, ahol a módosítás / frissítés történik;

Az elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelv romániai végrehajtásáról szóló 2004. évi 506. sz. Dokumentum lehetővé teszi az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO-hoz hasonló vállalatok számára, akiknek olyan ügyfeleik vannak, akik termékeket vagy szolgáltatásokat vásároltak hogy ezeknek az ügyfeleknek a már megvásároltakhoz hasonló kereskedelmi kommunikációt küldjenek. Ebben az esetben nem az ÜGYFÉL beleegyezésére van szükség, hanem meg kell említeni az ügyfél azon jogát, hogy tiltakozzon e kereskedelmi kommunikáció elküldése ellen.

A hírlevelek és/vagy a figyelmeztető jelzésekre vonatkozó hozzájárulás visszavonása nem jelenti a Szerződési Feltételek dokumentumban foglalt rendelkezéseknek való megfelelésre vonatkozó beleegyezésről való lemondást elfogadásáról.

A SZEMÉLYES ADATOK ADATVÉDELMI POLITIKÁJA

Ez a házirend meghatározza az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO irányelvét:

 1. Az Ügyfelek és Tagok személyes adatainak feldolgozása (ideértve az információk gyűjtését, tárolását, felhasználását, nyilvánosságra hozatalát és továbbítását);
 2. Az érintettek hozzájárulásának megszerzésére vonatkozó követelmények.
 3. A házirend meghatározza a személyes adatok kezelésének módját (az alábbiak szerint), és további követelményeket határoz meg a személyes adatok speciális kategóriáinak (pl. Érzékeny adatok – az alábbiakban is meghatározva) feldolgozásának.

Alapvető meghatározások

Mi a személyes adat?

A személyes adatok magukban foglalnak minden olyan információt, amelyen keresztül egy személy közvetlenül vagy közvetve azonosítható, például: név, e-mail és egyéb elérhetőségek, funkció, pszichometrikus tesztek eredményei, vezetői információk. Tartalmazhat olyan adatokat is, amelyeket nehezebb hozzárendelni egy személyhez, például azonosító kódot, IP-címet vagy online azonosítót (felhasználónév, becenév stb.).

Melyek az adatok speciális kategóriái?

„Speciális adatkategóriák” a következő típusú adatok bármelyikéhez kapcsolódó személyes adatok: faji, illetve etnikai hovatartozás; politikai nézet; vallási vagy világnézeti meggyőződés; szakszervezeti tagság; mentális vagy fizikai egészség; genetikai adatok; a természetes személy egyedi azonosításához használt biometrikus adatok (beleértve az azonosításhoz használt képeket); szexuális irányultság; bűncselekmények (tényleges vagy állítólagos) vagy bármely bűncselekmény elkövetése. Romániában külön szabályok vonatkoznak az egyedi nemzeti azonosítók (személyes számkód) kezelésére is. (Az egyértelműség kedvéért a “különleges adatkategóriákat” korábban “kényes személyes adatoknak” nevezték, és néha úgy is hívják.)

Mi a feldolgozás?

A „feldolgozás” jelentése nagyon tág, és szinte minden olyan tevékenységet magában foglal, amely bármilyen módon személyes adatokat tartalmaz, ideértve az ilyen adatok megszerzését, megtekintését, rögzítését, tárolását és nyilvánosságra hozatalát.

Mi a célszemély?

Jelen Irányelv alkalmazásában „érintett” egy élő személy, akiről Aronia Charlottenburg személyes adatokat kezel. Minden érintettnek jogai vannak személyes adataival kapcsolatban.

Mi a beleegyezés?

Az érintett “beleegyezése” az érintett kívánságának bármilyen szabadon adott, konkrét, tájékozott és egyértelmű jelzését jelenti, amellyel hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához. Ezt meg lehet adni az érintett által adott nyilatkozattal, vagy pipa vagy választható megoldással. Különösen a beleegyezést nem jelenthetik cselekedetek vagy magatartás. Az érintettek beleegyezéséről a 9. szakaszban olvashat bővebben.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO csak a Tag vagy az Ügyfél önkéntes beleegyezésével gyűjti személyes adatait a Webhelyek oldalain a következő célokból:

 • a megrendelések érvényesítése, szállítása és számlázása neki;
 • a megrendeléssel vagy szerződéssel, az általa megvásárolt szolgáltatásokkal vagy termékekkel kapcsolatos bármilyen típusú törlések vagy problémák megoldása;
 • a szolgáltatáshoz való hozzáférésének biztosítása;
 • hírlevelek és / vagy időszakos figyelmeztetések küldése e-mail (e-mail, SMS) és / vagy telefonhívás útján;
 • hírlevelek és / vagy időszakos figyelmeztetések küldése e-mail (e-mail, SMS) és / vagy telefonhívás útján;
 • kapcsolatfelvétel az Ügyfélkapcsolatok ügyében;

A Fiók létrehozásával minden tag vagy Ügyfél beleegyezését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO személyes adatait összegyűjtse és kezelje, a 677/2001-es törvény feltételeivel és rendelkezéseivel összhangban.

Bármely tagnak vagy ügyfélnek joga van az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO-tól írásos, aláírt és keltezett kérelem útján ingyenesen beszerezni:

 1. megerősítés arról, hogy a rá vonatkozó adatokat ő dolgozza fel vagy nem dolgozza fel
 2. adott esetben azoknak az adatoknak a helyesbítése, frissítése, blokkolása vagy törlése, amelyek feldolgozása nem felel meg a jogszabályoknak, különös tekintettel a hiányos vagy pontatlan adatokra;
 3. adott esetben azoknak az adatoknak az átalakítása névtelen adatokká, amelyek kezelése nem felel meg a jogszabályoknak;
 4. az értesítés azoknak a harmadik feleknek, akiknek a levél alapján végrehajtott bármely művelet adatai b) vagy c) pontban, ha ez az értesítés nem bizonyul lehetetlennek, vagy nem jár aránytalan erőfeszítéssel a jogos érdek érdekében, amelyet károsíthatnak.

  Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO weboldalon történő önkéntes regisztráció vagy az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO termékek / szolgáltatások elérése (megrendelése) révén a Tag vagy az Ügyfél vállalja (hozzájárulását adja) a személyes adatok ARONIA- CHARLOTTENBURG.RO saját számítógépes rendszerében, manuálisan és automatikusan is, a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló 677. sz. 2001 Törvény 5. cikkének (1) bekezdésével összhangban a 6.1. pontban meghatározott célokra. Ha a Tag vagy az Ügyfél nem ért egyet személyes adatainak ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO általi feldolgozásával, akkor joga van nem használni a weboldalt, és nem adni személyes adatokat az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO vállalatnak.

Bármely tagnak vagy ügyfélnek joga van bármikor ellenkezni a saját helyzetéhez kapcsolódó megalapozott és jogos okokból, írásban elkészített, az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO címre dátummal és aláírással ellátott adatokként, amelyek célja a feldolgozás, kivéve, ha ellentétes jogi rendelkezések vannak. Indokolt ellenkezés esetén a feldolgozás már nem célozhatja meg a kérdéses adatokat.

Bármely tagnak vagy ügyfélnek jogában áll bármikor, ingyenesen és minden indoklás nélkül ellenezni, az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO címre küldve egy írásos, keltezésű és aláírt kérelmet, amely a rá vonatkozó adatok feldolgozására irányul közvetlen marketing céljából, az üzemeltető vagy egy harmadik fél nevében, vagy ilyen célból feltárulva legyen a harmadik félnek.

Az ügyfélnek jogában áll kifogást emelni személyes adatainak összegyűjtése ellen, és kérheti azok törlését, visszavonva ezzel a dokumentummal kapcsolatos beleegyezését, és ezzel lemondva a benne megadott alapértelmezett jogra, és anélkül, hogy bármelyik fél kötelezné magát a másik fél felé vagy anélkül hogy bármelyik fél kártérítést követelhessen a másiktól.

A 6.2. cikk szerinti jogok gyakorlásához az Ügyfél vagy a Tag bármilyen írásbeli kapcsolattartással az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO-hoz fordul.

Ha az Ügyfél a megrendelések értékének online fizetését választja, akkor a banki intézmények által kibocsátott VISA és MasterCard kártyákat fogadják el, feltéve, hogy a kibocsátó bankok aktiválták őket az online fizetéshez.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO nem igényel és nem tárol semmilyen információt az Ügyfél kártyájával vagy bankkártyáival kapcsolatosan, ezeket közvetlenül az online fizetési szolgáltató szerverein dolgozzák fel.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO adatvédelmi irányelvei csak azokra az adatokra vonatkoznak, amelyeket az Ügyfél vagy a Tag önként szolgáltatott kizárólag a webhelyen. Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO nem felelős az olyan harmadik személyek által alkalmazott adatvédelmi irányelvekért, amelyek linkeken keresztül elérhetők, a webhelyen kívül, függetlenül azok jellegétől.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO vállalja, hogy az Ügyfél / Tag összegyűjtött adatait csak a deklarált céloknak megfelelően használják fel, és nem nyilvánosságra hozatalra, eladásra, bérbeadásra, engedélyre, átadásra stb. a bejelentett célok teljesítésében részt nem vevő harmadik fél Tagjának / Ügyfelének személyes vagy különleges adataival kapcsolatos deklarált célok teljesítésében.

Kivételesen a 6.7 cikk rendelkezései alól, olyan helyzetet hoz létre, amelyben az átadás / hozzáférés / megtekintés / stb. szükségesek az illetékes szerveknek az esemény időpontjában hatályos szabályozás által előírt esetekben.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által jóváhagyott Bankkártya-feldolgozó (k)-nak jogában áll bármilyen típusú adathoz / dokumentumhoz hozzáférni, illetve azokat megtekinteni, amelyeket egy kiadott megbízás, törölt megbízások, szerződés, felmondott szerződés vagy betartott szerződés bármely Tranzakció kivizsgálására, abban az esetben ha ez létezik.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO garantálja, hogy az ügyfél / felhasználó / tag személyes adatai, amelyeket a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül gyűjtöttek, csak az általa közölt probléma megoldásáig használhatók fel, ezt követően pedig kizárólag statisztikai adatokká válnak.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO nem felelős azokért a hibákért, amelyek veszélyeztethetik annak a szervernek a biztonságát, amelyen a személyes adatokat tartalmazó adatbázis található.

A COOKIE-K HASZNÁLATI POLITIKÁJA

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által gyűjtött általános információk

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO információkat vagy adatokat gyűjt, amelyek lehetővé teszik magánszemélyek és jogi személyek azonosítását (név, cím, telefonszám, e-mail cím, adóazonosító adatok). Ezekre azért van szükség, hogy a fizetési feldolgozók összegyűjthessék a megrendelések értékét, és hogy a megrendelt termékeket önhöz eljuttathassák. Harmadik felek, akik hozzáférnek ezekhez az adatokhoz: kézbesítő cégek, fizetési feldolgozók, e-mail marketing szolgáltatások. Ha szeretné törölni személyes adatait az adatbázisból, ezt bármikor jelezheti nekünk e-mailben a contact@ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO e-mail címen vagy telefonon: 0728976663

 1. A sütik használatára vonatkozó irányelvek

  Ez az irányelv a cookie-kra és az ARONIA CHARLOTTENBURG SRL által üzemeltetett weboldalra vonatkozik. (a továbbiakban: ARONIA CHARLOTTENBURG).

  2. Mik azok a sütik?
  A cookie egy betűkből és számokból álló kicsi fájl, amelyet az internethez hozzáférő felhasználó számítógépén, mobil terminálján vagy más eszközén tárolnak. A sütit egy webszerver által egy böngésző (pl. Internet Explorer, Chrome. Firefox) által kiadott kérelem telepíti, és teljesen? passzív? (NEM tartalmaz szoftvert, vírusokat vagy kémprogramokat, és nem férhet hozzá a felhasználó merevlemezén lévő információkhoz vagy más bizalmas információkhoz).

  3. Mire használják a sütiket?
  Ezek a fájlok lehetővé teszik a felhasználó termináljának felismerését és a tartalom releváns módon történő bemutatását, a felhasználó preferenciáihoz igazítva. A sütik kellemes böngészési élményt nyújtanak a felhasználóknak, és támogatják az Aronia Charlottenburg erőfeszítéseit, hogy kényelmes szolgáltatásokat nyújtsanak a felhasználók számára: pl. az online adatvédelem, a bevásárlókosár vagy a releváns hirdetések preferenciái.

Ezeket a sütiket felhasználónév, jelszó és preferenciák tárolására, a webhely útvonalainak figyelemmel kísérésére és az oldalak személyre szabására használják a látogatótól függően. Minden internetes böngésző felépítésében lehetőség van a “cookie-k” törlésére a merevlemezről, a “cookie-k” fogadásának blokkolására vagy egy üzenet fogadására, amikor “cookie” -t tárol a számítógépén. Amikor hozzájárul a sütik tárolásához, az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO ezeket a sütiket arra használja, hogy kellemesebb navigációt biztosítson a weboldalunkon, hogy bevásárlókosarát, jelszavait és IP-jét tárolja forgalomadatként.

4. Milyen sütiket használnak?
Kétféle sütit használnak: munkamenetenként és fixet. Az utóbbiak ideiglenes fájlok, amelyek a munkamenet végéig vagy az alkalmazás (webböngésző) bezárásáig a felhasználó termináljában maradnak. A rögzített fájlok egy ideig a felhasználó terminálján maradnak a Cookie paraméterekben, vagy mindaddig, amíg a felhasználó manuálisan törli őket.

Kétféle sütit használnak: munkamenetenként és fixet. Az utóbbiak ideiglenes fájlok, amelyek a munkamenet végéig vagy az alkalmazás (webböngésző) bezárásáig a felhasználó termináljában maradnak. A rögzített fájlok egy ideig a felhasználó terminálján maradnak a Cookie paraméterekben, vagy mindaddig, amíg a felhasználó manuálisan törli őket.

Az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO weboldalon a cookie-k által biztosított forgalmi adatokhoz hozzáférnek a harmadik felek a kézbesítő cégek: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS, DHL e-mail marketing szolgáltatások: Mailchimp, online fizetési processzorok (mobilPay).

5. Hogyan használja ez a webhely a sütiket?
Ennek a webhelynek a meglátogatásával sütiket helyezhet el a következő célokra:
Webhely teljesítmény-sütik
Látogatóelem sütik
Statisztikai célú sütik
Regisztrációs sütik
Reklám sütik
Reklámszolgáltatói sütik

6. A sütik tartalmaznak személyes adatokat?
Maguk a sütik nem igényelnek személyes adatokat a felhasználáshoz, és a legtöbb esetben nem azonosítják személyesen az internethasználókat. A sütik használatával gyűjtött személyes adatokat csak a felhasználó bizonyos funkcióinak megkönnyítése érdekében gyűjthetjük. Az ilyen adatok titkosítása oly módon történik, hogy az illetéktelen személyek számára lehetetlenné válik az adatokhoz való hozzáférés.

7. Cookie-k törlése
Általában a weboldalak elérésére használt alkalmazás alapértelmezés szerint lehetővé teszi a sütik mentését a terminálra. Ezeket a beállításokat úgy lehet megváltoztatni, hogy a a cookie-k automatikus adminisztrációját legyen blokkolva a webböngészőtől, vagy a felhasználót értesítse minden alkalommal, amikor a cookie-kat a termináljára küldi. Részletes információ a sütik kezelésének lehetőségeiről és módjairól az alkalmazás (webböngésző) beállítási területén található. A sütik használatának korlátozása befolyásolhatja a weboldal bizonyos funkcióit.

8. Miért fontosak a sütik az internet számára?
A cookie-k az Internet hatékony működésének központi pontját jelentik, elősegítve a barátságos böngészés élményét és az egyes felhasználók preferenciáihoz és érdekeihez igazodva. A sütik elutasítása vagy letiltása egyes webhelyek használatát lehetetlenné teheti.

A sütik elutasítása vagy deaktiválása nem azt jelenti, hogy többé nem fog kapni online hirdetést, hanem csak azt, hogy a továbbiakban nem fogja tudni figyelembe venni az Ön preferenciáit és érdeklődését, kiemelve a navigációs viselkedését.

Példák a cookie-k fontos felhasználási módjaira (amelyek nem igénylik, hogy a felhasználó hitelesítsen egy fiókot):

A felhasználó igényeihez, a termékek és szolgáltatások kategóriáihoz igazított tartalom és szolgáltatások.
A felhasználók érdeklődéséhez igazított ajánlatok, a jelszó megőrzése.
Gyermekvédelmi szűrők megtartása az internetes tartalmakon (családi mód opciók, biztonságos keresési funkciók).
A hirdetések gyakoriságának korlátozása, a hirdetések megjelenítésének számának korlátozása egy adott felhasználó számára a webhelyen.

A felhasználó igényeihez, a termékek és szolgáltatások kategóriáihoz igazított tartalom és szolgáltatások.
A felhasználók érdeklődéséhez igazított ajánlatok, a jelszó megőrzése.
Gyermekvédelmi szűrők megtartása az internetes tartalmakon (családi mód opciók, biztonságos keresési funkciók).
A hirdetések gyakoriságának korlátozása, a hirdetések megjelenítésének számának korlátozása egy adott felhasználó számára a webhelyen.

A sütik típusai

Szükséges Sütik

A szükséges sütik segítenek abban, hogy egy webhely használható legyen azáltal, hogy aktiválja az alapvető funkciókat, például az oldal navigációját és a webhely biztonságos területeihez való hozzáférést.

A webhely nem működik megfelelően ezek a sütik nélkül.

A webhely nem működik megfelelően ezek a sütik nélkül.

 • Cookie-beleegyezés – tárolja a felhasználó beleegyezését a sütik használatához az aktuális téren
 • Fiókba történő bejelentkezés – Az adatbázisban lévő felhasználó azonosítására és hitelesítésének engedélyezésére szolgál
 • Bevásárlókosár – A kosárba helyezett termékek tárolására vagy megjelenítésére szolgál
 • Üzenetek elrejtése – Olyan üzenetek elrejtésére szolgál, mint: előzetes / felugró hírlevél-előfizetés, a termék kézbesítésének késéseivel kapcsolatos üzenetek, marketing üzenetek, például kedvezményes utalványok, online csevegés stb.

Előnyben részesített sütik

A kedenc sütik lehetővé teszik a webhelyek számára, hogy emlékezzenek olyan információkra, amelyek megváltoztatják a webhely viselkedését vagy kinézetét, például az Ön által kedvelt nyelvet vagy régiót.

Példák az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által beállított sütire:

 • Termékrendezés – A termékek kategóriák szerinti sorrendjének tárolására vagy megváltoztatására szolgál
 • Megjelenítési lista – Kategóriákban kiválasztott termékek megjelenítési típusának tárolására vagy megváltoztatására szolgál, például: listaformátum, táblázatformátum.
 • Termékek száma oldalanként – Az oldalon megjelenített termékek számának tárolására vagy megváltoztatására szolgál

Statisztikai sütik

A statisztikai sütikk segítenek a webhelytulajdonosoknak megérteni, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a webhelyekkel, névtelen információk gyűjtésével és jelentésével.

Példák az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által beállított sütire:

 • Referral (ref) – Olyan promóciós környezet tárolására szolgál, amelyből a felhasználó elérte ezt a weboldalt
 • Analytics – A webhely forgalmának mérésére és a felhasználók interakciójának megértésére szolgál
 • Kísérletek – más típusú tartalom megjelenítésére szolgál a webhelyen a felhasználói élmény javítása érdekében
 • Társulás – annak a leányvállalatnak a tárolására szolgál, amelyen keresztül a felhasználó eljutott a webhelyre és teljesítette a megrendelést

Marketing sütik

A marketing sütiket a felhasználók egyik webhelyről a másikra történő nyomon követésére használják.

A cél az, hogy releváns és vonzó hirdetéseket jelenítsen meg az egyes felhasználók számára, így azok értékesebbek a reklámügynökségek és a reklámozással foglalkozó harmadik felek számára

Példák az ARONIA-CHARLOTTENBURG.RO által beállított sütire: