fbpx

Contact us

My Cart
0,00 lei

LA 3 SUCURI CUMPARATE
AI O PUDRA DE ARONIA
SI TRANSPORT GRATUIT
CADOU!
Aronia Charlottenburg Természetes arónia(fekete berkenye) termékek, amelyek vigyáznak az egészségedre
Az arónia(fekete berkenye) gyümölcsöt a csodálatos tulajdonságai miatt nagyra értékelik az egész világon, mi pedig már 7 éve szeretettel és eredménnyel termesztjük.

Az Aronia Charlottenburg-ban találsz gyümölcslevet, lekvárt, szárított gyümölcsöt és aróniaport, amelyek gondoskodnak a testről és az elméről is egyaránt.
Fedezze fel a termékeket Cutie suc de aronia Charlottenburg
Aronia Charlottenburg Egészség a pohárban csupán napi 100ml-rel Az aróniából(fekete berkenye) készült gyümölcslevünk 100% -ban természetes, ökológiailag akkreditált és nem tartalmaz tartósítószert illetve más adalékot.

A 3 literes doboz egy hónapra elegendő, a napi fogyasztása pedig számos egészségügyi előnnyel jár: szabályozza a vércukorszintet, erősíti az immunrendszert, csökkenti a vérnyomást és a rák leküzdésében illetve megelőzésében is segít.
Vásároljon most Cutie suc de aronia Charlottenburg
Aronia Charlottenburg Vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli ízletes falat
Összetett és modern folyamaton szárítva az arónia(fekete berkenye) gyümölcs megőrzi az összes csodatulajdonságait.

Ezek egy valódi vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok koktélja, amelyek a nap folyamán energiát nyújtanak és az egészségedről gondoskodnak.
Vásároljon most Cutie suc de aronia Charlottenburg
Aronia Charlottenburg Bármilyen egészséges és ízletes desszert titkos összetevője Az arónia(fekete berkenye) lekvár egyedi finomság, amely mosolyt csal a kívánatos bármelyikére.
Nem tartalmaz cukrot és tartósítószert, és az extra íz érdekében természetes almalével édesített.

Egy dolog biztos: aki azt mondja, hogy az édesség nem egészséges, nem fedezte fel ezt a lekvárt.
Vásároljon most Cutie suc de aronia Charlottenburg
Aronia Charlottenburg Támogatód a kiegyensúlyozott és egészségesétrendhez Vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag organikus arónia(fekete berkenye) gyümölcspor segít a cukorbetegség, az elhízás és a szívbetegségek leküzdésében.

Az élelmi rosttartalma is magas, amely segít a fogyásban és hozzájárul a kiegyensúlyozott étrendhez.
Vásároljon most Cutie suc de aronia Charlottenburg
100% Vegán Termék
100% Vegán Termék
A „Vegán” azt jelenti, hogy az arónia(fekete berkenye) termékeinkben nincsenek semmiféle állati összetevők
Austria Bio Garantie
Austria Bio Garantie
Ültetvényeink és arónia(fekete berkenye) termékeink az Austria Bio Garantie által ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik
100% Bio termék
100% Bio termék
Az arónia(fekete berkenye) termékeink megfelelnek az EU biogazdálkodási szabályainak (növényvédő szerek és műtrágyák nélkül)

Rólunk

A festői tájon fekvő és az országban egyedi, az Aronia Charlottenburg ökológiai ültetvény (Románia-Saroltavár- egyetlen szabályos kör alaprajzú települése) 15 hektáros területtel rendelkezik. Itt a szakterület szakembereinek segítségével arónianövényeket (fekete berkenye) termesztünk, gondozunk és betakarítunk, hogy előállítsuk a hidegen sajtolt híres arónia(fekete berkenye) gyümölcslevet.
A farmunk viszonylag új projekt Romániában, de minket az egészséges élet iránti szenvedély és a természetes termékek fogyasztásának előmozdítására irányuló vágy motivált. Előnyben részesítettük ezt a helyet, mert a talaj és az éghajlat ideális az arónia(fekete berkenye) növény számára. De minket a hely szépsége és a csendes természetben végzett munka lehetősége is motivált, friss vidéki levegőt lélegezve. A levegő- vagy vízszennyezés hiánya a növények számára is előnyös, amelyeknek lehetőségük van szabadon fejlődni.

Charlottenburg(Saroltavár)-ról

Fentről nézve a falu valóban körbe van rendezve, a házak gondosan kiszámított távolságra vannak egymástól. Ezt az alakot 1771 óta őrzik, amikor Charlottenburg német telepesek faluja volt, és a 210 méter átmérőjű körbe csak 30 házat helyeztek el.
Jelenleg ez az egyetlen falu egy ilyenfajta alakzattal, amely vonzza az országból és külföldről érkező turistákat. A falu szokatlan formája mellett a turistákat vonzza a helyiek lelki szépsége is, olyan emberek, akik ragaszkodnak a hagyományokhoz és tovább viszik az őseik által hagyott kulturális örökséget. Egyedülálló megjelenésének és hagyományainak védelme érdekében a Kulturális és Kultikus Minisztérium a falut teljes egészében történelmi emlékművé nyilvánította.

Rendelési szakaszok

– Egy rendelés folyamatai –

01 Szakasz:
Termékek kiválasztása
02 Szakasz:
A megrendelés adatainak kitöltése
03 Szakasz:
A fizetési mód kiválasztása
04 Szakasz:
Az ön csomagjának szállítása
Etape Comanda
Tibi

Senzational!

Sucul de aronia are un gust senzational, neasteptat de bun.
Tibi Tiberius Medic
Marinela Tudor

Recomand

Foarte bun pentru sanatate! Mama mea avand Parkinson, nu-si mai simte capul, corpul si mainile tremurand.
Tudor Marinela Asistent Medical
Ofelia Cincu

Excepțional !

Sucul este foarte concentrat fatza de ce se gaseste pe piata. Sa nu va indoiti de beneficii ! Momentan il iau pentru diabet si anemie, ambele afectate de chimioterapie.
Ofelia Cincu